zaterdag, 07 april 2018 10:29

IAAPA kondigt speciale evenementen en programma schema aan voor Aziatische attracties Expo 2018 Aanbevolen

Evenementen zijn de Opening Night in Ocean Park Hong Kong, leiderschap ontbijt, Keynote speech door Dr. Allan Zeman en het welzijn van dieren.

De International Association of Amusement Parks en attracties (IAAPA) nodigt attracties industrie professionals uit de hele wereld uit om deel te nemen aan professionele netwerkmogelijkheden en impactful educatieve programma's tijdens de Aziatische attracties Expo 2018 (AAE 2018) in Hong Kong, China van 5 t.e.m. 8 juni 2018. Meer dan 8.000 deelnemers worden verwacht.
Dit jaar bevat het AAE 2018 speciale evenementen schema een viering van de 100e verjaardag van de IAAPA tijdens de openingsavond receptie in Ocean Park Hong Kong en een ontbijt van de leiding met een keynote geleverd door Dr. Allan Zeman, GBM, GBS, JP, voorzitter van Lan Kwai Fong groep.

Openingsavond in Ocean Park Hong Kong met de viering van de 100ste verjaardag van IAAPA (6 juni)
Deelnemers zullen kunnen netwerken met de industrie collega's van over de hele wereld, genieten van hapjes en dranken en toasten op de 100e verjaardag van IAAPA.

Leiderschap ontbijt met keynote spreker Dr. Allan Zeman, GBM, GBS, JP, voorzitter van Lan Kwai Fong Group (7 juni)
Het leiderschap ontbijt biedt professionals de mogelijkheid om te leren en te netwerken met regionale en mondiale collega's. Dr. Allan Zeman, GBM, GBS, JP, voorzitter van Lan Kwai Fong Group, - een van Hongkongs populairste toeristische en entertainment districten - zal spreken.

Dierenwelzijn: Trends, Issues en strategieën Forum (5 juni)
Naast 15 algemeen onderwijs sessies onder leiding van de leiders van de industrie van de Animal Welfare: Trends, Issues en strategieën Forum is geopend voor uitsluitend IAAPA leden zal deelnemers helpen met kwesties, percepties en trends met attracties en faciliteiten met dieren.

Houd er rekening mee: toelating op de hierboven genoemde gebeurtenissen vereist een apart ticket naast Aziatische attracties Expo 2018 registratie. Aankoop van tickets voor deze gebeurtenissen en om te registreren voor AAE 2018, bezoek www.iaapa.org/asianattractionsexpo.

10 years Themeparksnews

Beste bezoeker, Door de Covid19 regels zijn wij genoodzaakt om onze verjaardag ook aan te passen. We gaan bekijken wat we nog in stock hebben en dat zullen wij dan verloten. Het is in 2020 niet aan de orde om aan de parken prijzen te gaan vragen. Wij hopen op uw begrip.