donderdag, 22 februari 2018 08:21

Registratie nu open voor Aziatische attracties Expo 2018 in Hong Kong, China Aanbevolen

De International Association of Amusement Parks en attracties (IAAPA) kondigde aan dat de inschrijvingen open zijn voor de Aziatische attracties Expo (AAE) 2018 in het Hong Kong Convention and Exhibition Centre in Hongkong China van 5 t.e.m. 8 juni 2018.

Meer dan 8.000 wereldwijde pretpark en attracties industrie professionals uit meer dan 50 landen zullen verzamelen om te kopen,  leren en te netwerken op de grootste internationale conferentie- en trade show voor de attracties van de miljarden-dollar-industrie in Azië. Meer dan 300 bedrijven zullen deelnemen.

Diepgaande leer- en onderwijsprogramma 's

De conferentie biedt deelnemers 15 algemene vormingssessies over een breed scala van onderwerpen, waaronder veiligheid, waterparken in Azië, beheer, betrokkenheid van medewerkers, themapark ontwikkeling en meer.

 • IAAPA Instituut voor attracties Managers
  3 t.e.m. 5 juni

  • IAAPA Safety Institute
  5 juni
 • Openingsceremonie in het theater van IAAPA (6 juni)
  • Het openen van de nachtelijke receptie in Ocean Park Hong Kong om de 100ste verjaardag van IAAPA te vieren (6 juni)
  • Leiding ontbijt met keynote spreker Dr. Allan Zeman, GBM, GBS, JP, voorzitter van Lan Kwai Fong Group. (7 juni)
  • Lunch en leren: het ontwikkelen van succesvolle rit en Toon Entertainment met Virtual Reality (VR) en projectie Mapping (7 juni)
  • Jonge Professionals Forum en receptie (7 juni)
  • EDUTours naar Ocean Park Hongkong (7 juni) en Hong Kong Disneyland (8 juni)

  Registratie nu open

Ga naar www.iaapa.org/asianattractionsexpo voor meer informatie over Aziatische attracties Expo 2018, het aanbod van onderwijs, compleet overzicht van evenementen en om te registreren.

10 years Themeparksnews

Beste bezoeker, Door de Covid19 regels zijn wij genoodzaakt om onze verjaardag ook aan te passen. We gaan bekijken wat we nog in stock hebben en dat zullen wij dan verloten. Het is in 2020 niet aan de orde om aan de parken prijzen te gaan vragen. Wij hopen op uw begrip.