De vaste decorbouwer van Tomorrowland en verschillende pretparken, Neverland Themepark Projects uit Hofstade, legt de boeken neer. De zaakvoerder stuurde het spijtige nieuws naar zijn klanten.

IAAPA, de wereldwijde vereniging voor de industrie van de attracties, kijkt uit naar een volledig jaar van de dynamische wereldwijde en regionale evenementen voor professionals uit de sector attracties. Via netwerk evenementen en premier Expos biedt IAAPA leden van de attracties mogelijkheden om nieuwe functies en nieuwe trends te ontdekken.

Ook dit jaar gaan we met zijn allen op zoek naar het allerbeste dat pretparken en dierentuinen in België en Nederland, maar ook daarbuiten, brengen via de populaire enquête van de Diamond ThemePark Awards. De finalisten in elke categorie zijn bekend. Tijd om uw stem te laten horen…

De International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA), de wereldwijde organisatie van attractieparken en toeleverende bedrijven, heeft vandaag voor het eerst Exhibit Awards uitgereikt aan de standhouders met de beste stands op EAS. In de RAI vindt nog tot en met donderdag 27 september de Euro Attractions Show plaats, de grootste vakbeurs voor de leisure-industrie in Europa.

KMG heeft een gloednieuwe rit ontworpen dit voorjaar. De naam "Surf Ride" is een model dat is ontworpen voor een snelle set-up, lage kosten en gemakkelijk kan worden getransporteerd op een oplegger.

Zojuist heeft Euro Attractions Show (EAS) 2018, de grootste vakbeurs voor de leisure-industrie in Europa, de deuren van het RAI-complex gesloten. Volgens de eerste tellingen trok de show zo’n 15.800 bezoekers. Hiervan kwamen er 4.000 uit Nederland.

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).