De wereld is,op het moment van het schrijven, volledig in de ban van het COVID-19 virus.  Ofwel in de volksmond het Corona-virus.

Het woord communicatie is steeds zeer belangrijk geweest bij de aanbieders van dag attracties want door communicatie te voeren, trek je meer of minder bezoekers naar je park.

De afgelopen weken werd heel wat aandacht geschonken aan de klimaatspijbelaars.   Maar heel wat van die spijbelaars brengen ook vaak een bezoekje aan een of ander pretpark.  En dit geeft toch wel stof tot nadenken. 

Het einde van het pretparkseizoen nadert.  Nog een paar dagen en dan kunnen de parken zich voorbereiden op het winterseizoen.  Maar eerst pakt men nog uit met de meest griezelige mazes en scare zones tijdens Halloween. 

In mijn vorige column had ik het over Phantom Manor in Disneyland Parijs.

Where hinges creak in doorless chambers…
Where strange and frightening sounds echo through the halls…
Where candlelight flickers though the air is deathly still…”

10 years Themeparksnews

Beste bezoeker, Door de Covid19 regels zijn wij genoodzaakt om onze verjaardag ook aan te passen. We gaan bekijken wat we nog in stock hebben en dat zullen wij dan verloten. Het is in 2020 niet aan de orde om aan de parken prijzen te gaan vragen. Wij hopen op uw begrip.