Lacey chabert verlicht de lego®-kerstboom Aanbevolen

Vuurwerk vulde de lucht en sneeuw viel op de menigte toen Lacey Chabert, de ster van Hallmark Channel's Countdown to Christmas' nieuwe originele film, "Christmas at Castle Hart", de kerstman hielp de schakelaar over te halen om de LEGO® kerstboom aan te steken tijdens de 19e jaarlijkse boomverlichtingsceremonie: officieel de aftrap van de feestdagen in LEGOLAND® California Resort.

Chabert, vooral bekend van haar bekroonde rol als Claudia Salinger in 'Party of Five', haar rol als Gretchen Wieners uit 'Mean Girls' en van haar rollen in meer dan 26 Hallmark Channel-films, bracht de dag door met genieten van de feestelijke kerstversiering voordat je naar LEGOLAND California's beroemde 9 meter hoge LEGO-kerstboom gaat, gemaakt van 245.000 groene DUPLO®-stenen voor de festiviteiten van de avond. Voordat Chabert de schakelaar overhaalde die meer dan 11.000 fonkelende LED-lampjes inschakelde, kreeg Chabert een speciaal LEGO-ornament te zien en werden gasten getrakteerd op een eerste blik op de nieuwe Build and Race-attractie van het Park in 2022 en een preview van Chaberts aankomende Hallmark-vakantiefilm.

Tijdens de ceremonie schonk LEGOLAND California Resort namens Chabert $ 10.000 aan de afdeling Kindergeneeskunde van City of Hope, een organisatie voor kankeronderzoek en -behandeling in de buurt van Los Angeles. City of Hope biedt kinderen en adolescenten niet alleen geavanceerde behandelingen voor kanker of bloedaandoeningen, maar haar wetenschappers doen ook innovatief onderzoek om de behandelingen van morgen te bieden aan kinderen die ze vandaag nodig hebben.

De jaarlijkse boomverlichtingsceremonie maakt deel uit van de winterviering van het park, Holidays in LEGOLAND California Resort. Gasten kunnen het LEGO-gejuich voelen van 20 november tot 2 januari met fonkelende lichtjes, kersttraktaties en live-entertainment! Nieuw dit jaar is het jaarlijkse feest met een vrolijke nieuwe show in Fun Town: Mrs. Claus’ Gingerbread Bakery! Gasten kunnen giechelen en juichen terwijl mevrouw Claus en haar peperkoekhelpers snoep bakken voor de elfjes. Kinderen en gezinnen kunnen ook dansen met de Hip Hop Elf Dancers en Holiday Brass Band terwijl ze nieuwe en klassieke kerstjams uitvoeren die iedereen zeker in de vakantiestemming zullen brengen! Gasten die de perfecte kerstkaartfoto willen maken, kunnen poseren met levensgrote LEGO-modellen van de kerstman en zijn rendieren of met hun favoriete kostuumpersonages, waaronder LEGO Kerstman, LEGO Toy Soldier en LEGO Gingerbread Man. Gezinnen kunnen in 2022 bellen met San Diego's grootste oudejaarsfeest voor kinderen op 31 december. Alle vakantie-activiteiten zijn inbegrepen bij de reguliere toegang tot het park.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Media

Credits; Legoland California