Build and Race Aanbevolen

LEGOLAND® Parks, een wereldleider op het gebied van familie-entertainment, en Ferrari, 's werelds meest herkenbare luxe sportwagenmerk, hebben aangekondigd dat 's werelds eerste LEGO® Ferrari "Build and Race" interactieve attractie in het voorjaar van 2022 naar LEGOLAND® California Resort komt. Een levensgroot Ferrari F40-model ontwikkeld door de LEGO® Group, Build and Race plaatst gasten in de bestuurdersstoel terwijl ze zich een weg banen door de "garage" naar de "racebaan" waarbij ze hun creativiteit en verbeeldingskracht gebruiken in hun eigen LEGO-Ferrari.

“Ferrari staat bekend om de productie van auto's die uniek zijn op het gebied van prestaties, innovatie en design en die de norm zetten voor luxe en uitmuntendheid in de autowereld. We hebben miljoenen jonge gasten die hierdoor geïnspireerd kunnen worden om hun eigen unieke auto's te creëren in deze unieke test- en racefaciliteit", zegt Kurt Stocks, president van LEGOLAND California Resort.

“We zijn verheugd om voort te bouwen op onze bestaande relatie met de LEGO Group door onze toonaangevende merken te combineren in deze transformerende entertainmentattractie. De Build and Race-ervaring is ontworpen om zowel Ferrari- als LEGO-liefhebbers van alle leeftijden aan te spreken, in lijn met Ferrari's strategie om zijn jongere fans te bereiken", aldus directeur Location Based Entertainment & Esports voor Ferrari Annabel Rochfort.

Build and Race heeft drie zones die ontworpen zijn om interactief en inspirerend te zijn. Een LEGO pit crewlid zal de gasten begroeten als ze de attractie betreden, leuke Ferrari-feiten en racegeschiedenis delen en LEGO-raceuitrusting en prijzen met een thema presenteren. Eenmaal binnen in de garage hebben gasten de mogelijkheid om in een levensgroot Ferrari F40-model te zitten, ontwikkeld door de LEGO Group, en op de foto te gaan. De reis gaat verder terwijl gasten hun creativiteit kunnen aanboren en hun eigen LEGO Ferrari-auto kunnen bouwen om te racen op een van de drie racebanen, waaronder de testzone, de stuurtestbaan en de snelheidstestbaan. Elke baan biedt gasten verschillende obstakels, uitdagingen en een kans om de snelste tijd te klokken. Een DUPLO®-bouwzone biedt jongere gasten de kans om hun fantasie de vrije loop te laten en ook hun eigen creatie uit grotere stenen te ontwerpen! De monteurs en bemanningsleden van LEGO minifiguren zullen gedurende de hele ervaring inspiratie geven voor het bouwen.

Eindelijk, als gasten hun voertuigen hebben aangepast, ze door de obstakels hebben geracet en de motoren hebben horen brullen, kunnen ze een aangepaste digitale Ferrari-raceauto maken. Gasten kunnen hun voertuig digitaal scannen en hun Ferrari samen met hun minifiguur-coureur verder aanpassen. Eenmaal voltooid, worden de auto's digitaal geprojecteerd op een LEGO-racebaan gebaseerd op Pista di Fiorano (een privé-racebaan die voornamelijk eigendom is van Ferrari voor ontwikkelings- en testdoeleinden) en kunnen gasten digitaal met andere auto's strijden om de snelste raceronde!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0