Lego Kerst Aanbevolen

Sneeuwval, fonkelende lichtjes en de geur van lekkernijen voor de feestdagen vullen het familiepretpark nu de vakantie in LEGOLAND® California Resort terug is! Gepresenteerd door Hallmark Channel, de thuisbasis van de nummer één bestemming van het land voor vakantieprogrammering, Countdown to Christmas, kunnen gasten het LEGO®-gejuich voelen van 20 november tot 2 januari 2022 met live entertainment, feestelijk decor en een LEGO®-kerstboom!

Fonkelende lichtjes sieren de gebouwen in Fun Town terwijl het verandert in een winterwonderland! Gasten kunnen genieten van de wereldberoemde LEGO-kerstboom, 30 voet lang en gemaakt van meer dan 245.000 bosgroene DUPLO®-stenen. De boom is versierd met meer dan 400 LEGO-ornamenten en 11.000 LED-lampjes die door de winternachten schijnen. Gasten die de perfecte kerstkaartfoto willen maken, kunnen poseren met levensgrote LEGO-modellen van de kerstman en zijn rendieren in Fun Town of met hun favoriete feestelijke kostuumpersonages, waaronder LEGO Kerstman, LEGO Toy Soldier en de LEGO Gingerbread Man.

LEGOLAND® Hotel en LEGOLAND® Castle Hotel zullen tijdens de feestdagen deelnemen aan het kerstfeest met decor en live-entertainment. De vakantiefestiviteiten gaan door in het SEA LIFE®-aquarium met een speciale dagelijkse duikshow en winterhandwerkactiviteiten.

Terwijl de feestdagen ten einde lopen, kunnen gezinnen het nieuwe jaar in rocken met LEGO-personages Jake en Emily in LEGOLAND California Resort tijdens het jaarlijkse oudejaarsfeest voor kinderen op 31 december. Vanaf 18:00 uur

Het aftellen naar het einde van het jaar begint en gezinnen kunnen in 2022 genieten van een spectaculair vuurwerk.

 

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0