Seaworld Orlando Kerstviering Aanbevolen

Gasten worden uitgenodigd om hun familie te verzamelen en hun feestelijke vrienden te ontmoeten tijdens SeaWorld's Christmas Celebration, dat plaatsvindt van 12 november tot en met 2 januari.

Ervaar SeaWorld terwijl het park wordt getransformeerd in een winterwonderland met meer dan 3 miljoen sprankelende lichtjes. Geniet van vakantie-entertainment, van de ALL-New Sounds of the Season tot de favoriete Sesamstraat-kerstparade van fans; ga op de foto met Rudolph the Red-Nosed Reindeer; of ga naar Wild Arctic en bezoek de kerstman zelf. Maak een wandeling door een winters, waterrijk wonderland ondergedompeld in een zee van fonkelende vakantiebomen die schitteren op muziek terwijl ze het water verlichten. Oogverblindende beelden komen tot leven op meer dan 100 bomen, waaronder een gigantisch glinsterend middelpunt dat 70 voet boven het water uittorent. Loop langs de waterkant voor wat kerstinkopen bij de Shoppes at Waterfront terwijl een magische sneeuwvlaag over SeaWorld Orlando valt terwijl vakantiegeluiden en geuren de lucht vullen. SeaWorld's Christmas Celebration is een feest voor alle zintuigen!

ALLES NIEUW

• NU NACHTELIJK! Holiday Reflections: Fireworks and Fountains Finale. Elke kerstvieringavond viert SeaWorld het seizoen tijdens Holiday Reflections: Fireworks and Fountains Finale, met stijgende fonteinen, oogverblindende lichten en feestelijk vuurwerk, gechoreografeerd op vrolijke muzikale favorieten voor de feestdagen. Ervaar een geweldige SeaWorld-kerstverbinding die de nachtelijke hemel verlicht. Bij Park Close op bepaalde kerstvieringen.
• Elmo's kerstwensshow. Doe mee met Koekiemonster, Rosita, Grover en Zoe terwijl ze Elmo helpen zijn kerstwens te vinden! Gezinnen zullen zeker meezingen en dansen tijdens het kijken naar deze leuke vakantieshow.
• Sounds of the Season. Wees erbij als feestelijke weekendmuziek zijn weg vindt naar SeaWorld voor de kerstviering van dit jaar! Zie een verscheidenheid aan getalenteerde acts naar het Nautilus Theatre-podium gaan om de geest van het seizoen tot leven te brengen. Deze speciale liveconcerten en theatervoorstellingen worden gehouden op evenementendagen van 12 november t.e.m. 2 januari.

DIT JAAR TERUGKEER

• Sesamstraat-kerstparade. De Sesamstraat-kerstparade biedt fantastische, feestelijk versierde praalwagens met adembenemende optredens die de magie van de feestdagen vieren! Het hele gezin zal een energieke kerstviering beleven met Sesamstraat-vrienden, waaronder Elmo, Cookie Monster, Abby Cadabby, Bert, Ernie en meer. Gasten zullen zeker zingen, dansen en vrolijk zijn met hun favoriete harige vrienden.
• Winter Wonderland. On Ice Kerstmis komt tot leven op een podium van ijs, juwelen en licht terwijl schaatsers verblinden en genieten van een adembenemend schaatsspektakel.
• Rudolph the Red-Nosed Reindeer. Gasten worden ondergedompeld in het verhaal van Rudolph the Red-Nosed Reindeer in Rudolph's ChristmasTown. Wandel buiten langs levensgrote boekvignetten met het klassieke verhaal en ontmoet geliefde personages, waaronder Rudolph en Bumble.
• Rudolph's Movie Experience. Rudolph en zijn vrienden spelen de hoofdrol in deze film met speciale effecten die het hele gezin in vakantiestemming zal brengen en wordt dagelijks gespeeld in het Sea Port Theatre.
• Openbare schaatsen in het Bayside Stadium. Gasten kunnen buiten schaatsen terwijl ze de hele dag langs het water van de centrale lagune van SeaWorld schaatsen in een prachtig winterwonderland.

VAKANTIE SMAKEN OM TE GENIETEN

De kerstmarkt, genesteld langs Bayside Pathway, biedt feestelijk entertainment en heerlijke culinaire hoogstandjes. Op deze bruisende markt kunnen gasten unieke geschenken en snacks ontdekken op heerlijke vakantietraktaties. Ontspan bij de warme gloed van de vuurplaats met een ambachtelijk brouwsel voor de feestdagen en ervaar een prachtig uitzicht op de levendige Zee van Bomen of zing mee met muzikanten die de geluiden van het seizoen tot leven brengen op het prieelpodium. Ontdek de smaken van het seizoen in het hele park met de terugkeer van favoriete drankjes van fans, waaronder de decadente Butterscotch Hot Chocolate of probeer iets nieuws zoals de Peppermint Berry Julep of de Margarita.

MEER OM TE VIEREN

• Chanoekaviering. Vier het lichtfeest in SeaWorld! Kom van 28 november tot en met 6 december samen met je vrienden en familie om de traditionele verlichting van de menora in Sesamstraat Land™ gedurende Chanoeka te bekijken.
• Kwanzaa-festiviteiten. Doe mee met de viering van Kwanzaa door SeaWorld! Van 26 december tot 1 januari kunnen gasten genieten van een vreugdevolle tijd van reflectie en viering van het Afrikaanse erfgoed met de nachtelijke verlichting van de kinara in Sesamstraat Land™.
• Oudejaarsavond. Breng de laatste dag van 2021 door met het genieten van SeaWorld's kerstviering en luid vervolgens het nieuwe jaar in terwijl op 31 december om middernacht de nachtelijke hemel wordt gevuld met levendig vuurwerk.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Meer in deze categorie: « Holidays at Legoland Lego Kerst »