Heide Park Halloween Aanbevolen

Achtbaanritten in het donker, familiehorror en extra horrorattracties - het grootste pretpark van Noord-Duitsland viert van 15 tot 31 oktober Halloween voor gezinnen en horrorfans. In het magische bos heeft de magische fee hulp nodig van dappere kinderen. Op alle vrijdagen en zaterdagen loeren niet alleen vriendelijke karakters in de verlaten ring van horror van "Obscuria". Heide Park Halloween: Een gruwelijk mooie horrorervaring in een unieke sfeer.

Net op tijd voor het begin van het donkere seizoen draait alles in het grootste pretpark van Noord-Duitsland om gruwelijk mooie momenten van shock: grote en kleine enge vrienden vieren dit jaar in het spookachtig ingerichte en magisch geënsceneerde Heide Park Resort vanaf 15 oktober Halloween. Griezelige figuren lijken om elke hoek op de loer te liggen of zijn het gewoon de knoestige takken van een verlichte boom? Een heel bijzondere sfeer, opgeroepen door muziek, sfeervolle verlichting en griezelige decoratie hangt over het park.

Op alle vrijdagen en zaterdagen komen naast het familiespook vooral horrorfans aan hun trekken. Het Halloween-programma heeft het juiste horroravontuur klaar voor elke smaak en elke leeftijd, van de lichte tot de verschrikkelijke horrorfactor. Lichtgevende fonteinen, pratende pompoenen en een groot vuurwerk op de laatste avond - meer Halloween kan het niet zijn!

Obscuria:

Het horrordoolhof Obscuria opent in een verlaten deel van het Heidepark zijn deuren voor iedereen vanaf 16 jaar. Gekke messenwerpers, wrede gewichtheffers en vreselijke clowns wachten op hun bange publiek om hun verschrikkelijke vaardigheden te demonstreren. Iedereen die de 500 meter lange looproute overwint, kan de vrijheid bereiken! De shockers van de Hamburgse boo crew laten elke geschokte gast gegarandeerd huiveren.

Tijdkaartjes voor een extra horrorattractie

De tijdkaarten voor Obscuria (4,50 euro per stuk) zijn beperkt en alleen te boeken via www.heide-park.de/halloween. Gasten profiteren van gegarandeerd gebruik van de horrorattracties en kiezen van tevoren hun gewenste tijd.

Familie horror

Gezinnen en kleine avonturiers beleven buitengewone spookuren en rijden door de nacht met hun verlichte favoriete attractie. 80 procent van de attracties is in het donker tot 21.00 uur open.

De kleinste Halloween-fans van drie tot zeven hebben dit jaar een heel speciale taak: Red het magische bos! De magie is hier van de ene op de andere dag verdwenen en de goede bosfee heeft dringend hulp nodig! Peppa & Schorsch in Peppa Pig Land zijn ook verkleed om te passen bij de Halloween Meet & Greet.

Iedereen die deelneemt aan de Trick-Or-Treat-rally en de slogan in geselecteerde winkels voordraagt, kan een klein cadeautje bemachtigen in de Heide Park Shop. Tussendoor lonken de kleurrijke kraampjes op de middeleeuwse markt met handwerk en verschillende soorten eten en drinken.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Media

Credits; Heide Park Resort