Legoland Florida Birthday Party Aanbevolen

LEGOLAND® Florida Resort herdenkt tien geweldige jaren met een feestelijke maand met een nieuwe attractie-opening, een verjaardagsfeestdag, de heropening van MINILAND en de terugkeer van vuurwerk bij Brick or Treat!

2021 was een jaar lang feest dat begon met het debuut van Brickbeard's Watersports Stunt Show en werd voortgezet met een kalender van onvergetelijke evenementen, waaronder de geheel nieuwe PirateFest Weekends, LEGO® Friends Weekend, LEGO® NINJAGO Days en AWE-Summer. Nu bevat oktober nog meer redenen om te feesten in het themapark dat voor kinderen is gebouwd!

NIEUW! HET LEGOLAND VERHAAL: OPENING 15 OKTOBER

The LEGOLAND® Story dompelt LEGO®-liefhebbers onder in het onverwachte oorsprongsverhaal van ieders favoriete steen. Gasten zullen ook leren over de steeds veranderende themaparkervaring en hoe LEGOLAND® Parken steen voor steen werden gebouwd!
In deze geheel nieuwe attractie komt de geschiedenis van LEGO® tot leven met speelse, fotowaardige displays, waaronder een origineel rijvoertuig uit de Triple Hurricane van Cypress Gardens en een interactieve handelsmuur met minifiguren. De kleurrijke afbeeldingen van vloer tot plafond illustreren hoofdstukken uit de LEGO® geschiedenis, waaronder het eerste LEGO® speelgoed ooit gemaakt en de originele minifiguur. Na het verkennen van de walkthrough-ervaring, bouwen gasten samen met de Master Builders 'Workshop met praktische baksteenactiviteiten die de bouwers van morgen zeker zullen inspireren. In de Six Blue Brick Build Experience leren LEGO-liefhebbers hoe zes 2 x 4 stenen in meer dan 915 miljoen combinaties kunnen klikken!
Het officiële winnende LEGO®-model van LEGO® MASTERS seizoen twee, samen met de modellen met de tweede en derde plaats, is nu ook te zien in deze nieuwe attractie. Hier kunnen fans 360-graden bekijken van deze kleurrijke, adembenemende meesterwerken.
De geur van vers gezette koffie en donzig gebak zal de lucht vullen in de hal van deze meeslepende attractie. Het geheel nieuwe café, LEGOLAND Coffee Co., zal nieuwe flash-gekoelde ijskoffie en seizoensgebonden smaken bevatten. Heerlijke handbediende ontbijtproducten zoals taverneham, baby-zwitserse croissants en eiercroissants, frittata-wraps met zongedroogde tomaat en spinazie en quichecups met drievoudig gerookt spek zijn de perfecte manier om een ​​dag vol avontuur bij LEGOLAND te beginnen.

VERJAARDAG BASH PARTY POP-UPS: DEELNEEM AAN DE FEEST 15 OKTOBER

Gezinnen worden uitgenodigd om op 15 oktober mee te doen aan het steen-smakelijke verjaardagsfeest om mee te dansen met hun favoriete LEGO®-personages en vrienden. Feestelijke speelmomenten, verrassende optredens van personages en pop-upentertainment maken dit een geweldig feest!
Je kunt geen verjaardag hebben zonder taart, dus bouwde LEGOLAND de GROOTSTE LEGO-verjaardagstaart OOIT gemaakt om de grote 1-0 te herdenken. Deze gigantische LEGO-taart is de perfecte plek om je feestfoto te maken! De taart van meer dan 20 voet is nu tot het einde van dit jaar te zien.
Alsof dat nog niet zoet genoeg was, kookten onze koks iets speciaals voor onze grote dag. Wat is de beroemdste heerlijke traktatie van LEGOLAND? Dat klopt, Granny's Apple Fries! Onze chef-koks konden er niet van dromen om onze 10e verjaardag te vieren zonder hulde te brengen aan de favoriet van de fans, en zo was de Apple Fries Cupcake geboren! Kom niet te laat op het feest - deze zoete traktatie is ALLEEN verkrijgbaar bij Granny's Apple Fries op onze verjaardag, 15 oktober. Naast deze epische verjaardagstraktatie, zijn de barista's van de geheel nieuwe LEGOLAND Coffee Co. aan het brouwen een Birthday Cake Latte die ook pas op 15 oktober verkrijgbaar is!

HEROPENING MINILAND: 15 OKTOBER

LEGOLAND's meest iconische deel van het park heeft dit jaar een coole transformatie ondergaan en vanaf 15 oktober zal MINILAND heropend worden met zijn nieuwe schaduwstructuren die nog meer plezier zullen brengen in dit geliefde land.

BRICK OR TREAT: ZATERDAG & ZONDAG IN OKTOBER

Mis het spookachtigste, gekste trick-or-treating-feest van het jaar op zaterdag en zondag in oktober niet! Brick or Treat in LEGOLAND® Florida Resort keert terug met BOO-smaakvol vuurwerk en uitgebreide openingstijden elke evenementenavond. Dit kindvriendelijke evenement is de enige tijd van het jaar dat gasten exclusieve klassieke LEGO® monsterpersonages kunnen ontmoeten, kunnen genieten van Halloween-shows en trick-or-treat kunnen doen om heel veel snoep te verzamelen tijdens het ultieme Halloween-feest voor kinderen.

Zorg ervoor dat je de andere geweldige ervaringen ziet die in 2021 zijn geïntroduceerd, waaronder een geheel nieuwe 4D-film, LEGO® MYTHICA - JOURNEY TO MYTHICA, nieuwe LEGO®-modellen in LEGO® City en twee nieuwe LEGO® bouwactiviteiten, Planet LEGOLAND® en de LEGO® Dots Build Your Art Gallery.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0