Brick-or-Treat Halloween celebration Aanbevolen

LEGOLAND® California Resort verandert in het ultieme Halloween-familiefeest tijdens de Brick-or-Treat Halloween-viering, elke zaterdag in oktober (2, 9, 16, 23 en 30). Gasten worden uitgenodigd om zich in hun favoriete kostuums te kleden, te dansen met de Midnight Monster Jam, te genieten van smakelijke traktaties van een van de 15 traktatiestations, foto's te maken omringd door het herfstdecor en interactie te hebben met Spooktacular-entertainment.

Het populaire Brick-or-Treat-feest is terug met een nieuwe digitale Pop Badge Challenge! Met video-aanwijzingen verspreid over het park, gaan gasten op een spookachtig avontuur terwijl ze Halloween-detectives worden en helpen een vermiste feestgast te vinden, terwijl ze ook een exclusieve Brick-or-Treat-pop-badge uit 2021 ontdekken.

Nog meer spoken en niet al te angstaanjagende angsten kunnen worden verwacht tijdens Brick-or-Treat met de allereerste LEGOLAND Scare Zone! Gelegen in Adventure Club, neemt de angstzone gasten mee door het oude Egypte, een gevangeniscel, het regenwoud en een ijskoude ijsgrot. Griezelige crawlers, griezelige muziek en niet al te angstaanjagende acteurs zullen het een schreeuwwaardige ervaring maken.

Het gezinsvriendelijke Halloween-evenement verwelkomt de favoriete LEGO-personages van fans, waaronder LEGO Witch, LEGO Frankenstein, LEGO Mummy en alle favoriete herfstpersonages in het Resort voor feestelijke fotomomenten. Er is geen betere manier om in de Halloween-sferen te komen dan door te dansen op de intergalactische beats in Club Astrobash of door mee te doen aan het meest angstaanjagende leuke dansfeest, Midnight Monster Jam! Kinderen kunnen ook deelnemen aan de interactieve Frankenbrick's Lab-show door hun fantasie te gebruiken om zijn LEGO® Monsters tot leven te brengen.

Vier kostuumwedstrijdparades vinden elke zaterdag plaats tijdens Brick-or-Treat, waardoor gasten kans maken op geweldige prijzen! Met drie categorieën: Beste LEGO-kostuum, meest creatieve zelfgemaakte kostuum en beste groepskostuum, is er een kans voor iedereen om hun spullen te showen tijdens het Halloween-feest.

Brick-or-Treat is een speciaal evenement en toegang kan worden gekocht voor slechts $ 98,99 indien vooraf online gekocht. De reguliere parktoegang is inbegrepen bij de aankoop van een speciaal evenementticket. Halloween-activiteiten beginnen om 15.00 uur en gaan door in het donker, tot 20.00 uur, elke zaterdag in oktober. Houders van kaartjes voor speciale evenementen kunnen genieten van kostuumwedstrijden, versieringen, karakter-meet & greets, trick-or-treating, livemuziek, tal van angstaanjagende feestelijke entertainment en alles wat het resort te bieden heeft.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0