Ice Breaker Aanbevolen

SeaWorld Orlando, verkozen tot het beste pretpark van het land door USA Today 10Best Readers' Choice-peiling kondigt aan dat de coolste nieuwe achtbaan, Ice Breaker, in februari 2022 wordt geopend. Ice Breaker, vernoemd naar de ijzige Arctische toppen, zal vier lanceringen bevatten, zowel achteruit als vooruit, met als hoogtepunt een omgekeerde lancering in de steilste voorbij verticale daling in Florida - een 93 meter hoge piek met een hoek van 100 graden. Met zijn vereiste hoogte van 48 inch zullen avonturiers van alle leeftijden genieten van de spanning en rillingen van Ice Breaker.

"We erkennen dat er veel anticipatie en opwinding was voor deze nieuwe rit, en door de ongekende uitdagingen van de afgelopen twee jaar werd de opening uitgesteld." "We verontschuldigen ons voor deze vertraging en danken onze fans voor hun geduld", zei parkpresident Kyle Miller. "We weten dat ze dol zullen zijn op deze unieke thrill ride die ons bestaande opwindende ride-portfolio perfect aanvult. We zijn verheugd om eindelijk de opening van Ice Breaker in februari 2022 te kunnen bevestigen.”

De opening van Ice Breaker is de perfecte aanvulling op SeaWorld's steeds groter wordende rittenportfolio. Van de sensatie van de achtbaan van Manta, Kraken en Mako, verkozen tot nummer één achtbaan van het land door de 10Best Readers' Choice-enquête van USA Today, tot de waterstroomversnellingen van Infinity Falls en het gootplezier van Journey to Atlantis, Ice Breaker voegt zich bij de beroemde attracties als een must-do-ervaring voor sensatiezoekers overal.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0