Howl-o-scream to terrify seaworld orlando Aanbevolen

Een bezoek aan SeaWorld Orlando zal dit najaar op bepaalde avonden angstaanjagend worden wanneer het park de GLOEDNIEUWE Howl-O-Scream ontketent. Gasten zullen rondzwervende spoken ontwijken die door angstzones razen en binnen schuilen, maar ontdekken dat ze een huis van verschrikkingen zijn binnengegaan. Avontuurlijke gasten kunnen de spanning verdiepen met angstaanjagende achtbaanritten in het donker, hun dorst naar angst lessen in een duivelse interactieve bar en de monsterlijke elektriciteit van een liveshow voelen.

Het evenement met aparte tickets gaat vandaag in de verkoop, inclusief exclusieve kortingen voor Jaarpas-leden, met de laagste prijzen van het jaar voor wat een onmiddellijke fan-favoriete angstaanjagende Halloween-evenement belooft te worden dat plaatsvindt met 27 angstaanjagende nachten vol spookhuizen, angstaanjagende zones en angstaanjagende shows op bepaalde avonden van vrijdag 10 september tot en met zondag 31 oktober vanaf 19.00 uur tot 2 uur 's nachts

Howl-O-Scream voegt zich bij de toch al indrukwekkende herfstreeks van evenementen van het park, waaronder de terugkeer van het gezinsvriendelijke Halloween Spooktacular, dat overdag trick or treat biedt voor kinderen van alle leeftijden. Spookachtig plezier voor het hele gezin met Spooktacular gedurende de dag en angstaanjagende spanning 's nachts met de lancering van Howl-O-Scream maken SeaWorld Orlando de place to be dit Halloween-seizoen.

“SeaWorld Orlando-fans houden van ons uitgebreide evenementenaanbod, waaronder elk weekend van het jaar een speciaal evenement. Het toevoegen van Howl-O-Scream aan de kalender biedt het ontbrekende element van een angstaanjagend Halloween-evenement waarvan we weten dat onze gasten het zullen verwelkomen. Met deze toevoeging worden we het enige themapark in Orlando dat zowel overdag een gezinsvriendelijk Halloween als een nachtelijk horror Halloween aanbiedt voor sensatiezoekers”, zegt Kyle Miller, president van SeaWorld Orlando Park. "We zijn erg verheugd om Howl-O-Scream vandaag aan te kondigen en kijken ernaar uit om de komende maanden alle geweldige details van het evenement te delen."

Howl-O-Scream is bedoeld voor een volwassen publiek. Dit evenement bevat intense inhoud voor volwassenen, zoals geweld, bloed en bloed. Howl-O-Scream 2021 is een nachtevenement met apart ticket. Er zijn geen kostuums toegestaan.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Media

Credits; Seaworld Orlando