Electric Ocean Aanbevolen

Het bekroonde zomerevenement van SeaWorld Orlando, Electric Ocean, keert op 28 mei terug met meer uren plezier met nieuwe ervaringen overdag en nachtelijke favorieten. Electric Ocean zorgt voor langere parkuren en stelt gasten in staat om te reizen naar een exotische onderwaterwereld gevuld met verblindende lichten, opwindende dansmuziek en een schitterende avondenergie die vonkt als de zon ondergaat. Electric Ocean is inbegrepen bij de toegang tot het park en vindt plaats op bepaalde dagen en nachten van 28 mei - 6 september.

Dag en nacht kunnen gasten opwindende nieuwe shows meemaken en dan de hele zomer laat blijven en worden ondergedompeld in exotische werelden van licht en muziek terwijl ze hun favoriete SeaWorld-attracties als nooit tevoren ervaren. Sluit je aan bij speelse, gloeiende zeedieren en dj's van wereldklasse voor een gezinsvriendelijk dansfeest onder de golven. Sluit de nacht dan af met Ignite, een spectaculair vuurwerk en fonteinen dat de schittering van de zee naar de hemel erboven brengt.

ELECTRIFYING ENTERTAINMENT:

Nieuw in 2021! Elektrische stroom: voor gasten die graag bewegen en grooven en niet willen wachten op het nachtelijke dansfeest van Club Sea Glow, kunnen gasten het feest vroeg laten beginnen met hete muziek in The Waterfront, terwijl onze DJ de nacht verandert in een all-leeftijden dansfeest onder de golven. Alleen tijdens Electric Ocean-avonden. Zie parkschema voor meer showtijden van evenementen.

Nieuw in 2021! Rescue Tails: Rescue Tails is een educatieve presentatie die gasten leert over de toewijding van SeaWorld aan dierenverzorging en -redding. Gasten zullen veel van de geredde dieren van het park ontmoeten, zoals roofvogels, primaten en reptielen, en leren over hun unieke verhalen! Show treedt op in het Seaport Theatre op vrijdag, zaterdag en zondag tijdens Electric Ocean-data. Zie parkschema voor meer showtijd voor evenementen.


Terug op populaire vraag! Ignite: de enige avondvuurwerkpresentatie van een themapark in het centrum van Florida. Surf de golven naar een heel nieuw niveau met Ignite, een spectaculair vuurwerk en fonteinen dat de schitterende kleuren van de zee naar de lucht boven het park brengt. Gasten kunnen het vuurwerk overal rondom het grote centrale meer van SeaWorld bekijken, ook vanuit Bayside Stadium, The Waterfront en de Orca Encounter Pathway. Showtime is om 22:00 uur. tijdens Electric Ocean-avonden.

Terug op populaire vraag! Club Sea Glow: Terwijl de zon ondergaat, wordt het feest versterkt in Bayside Stadium, waar een DJ dansmuziek mixt voor degenen die wachten op het vuurwerk. Met dansers en sfeervolle acts, ze zijn er om het feest op gang te krijgen! Aanvang 20:00 uur tijdens Electric Ocean-avonden.


Terug op populaire vraag! Elmo Rocks: Elmo en zijn vrienden redden de dag door hun eigen rock-'n-roll-band te vormen nadat hun favoriete band hun concertoptreden had geannuleerd! Elmo, Zoe, Cookie Monster, Abby Cadabby, Bert en Ernie doorlopen het proces van auditie en repetities om te transformeren in The Rockin ’Elmo Band. Geweldige muziek, leuke dans en publieksparticipatie zijn allemaal inbegrepen in deze knoestige reis om het beste rockconcert ooit te geven! Show treedt op in Nautilus Theatre tijdens Electric Ocean-dates.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0