Disneyland Paris heropent op 17 juni 2021 Aanbevolen

Dit is het moment om onze meest magische dromen te laten uitkomen: Disneyland® Paris kondigt de heropening aan van Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park, Disney's Newport Bay Club en Disney Village vanaf 17 juni.
De niet te missen Disney-personages keren terug met nieuwe Selfie Points, een nieuwe attractie Cars ROAD TRIP, een Disneylicious cateringaanbieding en binnenkort de langverwachte opening van Disney's Hotel New York The Art of Marvel.

De bezoekers zullen weer kunnen genieten van hun favoriete attracties in de twee Disney Parken, met onder andere Star WarsTM Hyperspace Mountain en The Twilight Tower of Terror Zone of ga op avontuur naar gezinsattracties zoals Peter Pan’s Flight en Ratatouille L'Aventure Totalement Toquée de Rémy. Dankzij het ongelooflijke werk van de Magic Keepers tijdens de tijdelijke sluiting vinden jong en oud een bestemming die versierd is met zijn mooiste opsmuk ** met zijn 400 hectare perfect onderhouden groene ruimtes en zijn 7.400 m² bloembedden


Credits; Disney Resort Paris 

Met 471 superior kamers, 65 Empire kamers State Club en 25 suites gewijd aan Spider-Man, Avengers of Marvel Super Heroes biedt het hotel viersterrenservice en accommodatie in de geest van New York, tot op het bord. Van
unieke restaurant- en barconcepten zal Marvel-kunst vieren met menu's geïnspireerd door veel New Yorkse specialiteiten en een assortiment vol met eten en drinken met het thema Wonder.
Van de lobby naar de kamers, via de restaurants en de Selfie Spot met Spider-Man, elke bezoeker kan genieten van eersteklas comfort en diensten bereik, of ze nu die-hard fans zijn of niet. Boekingen starten vanaf 18 mei met een aanbieding exclusieve lancering op www.disneylandparis.com, via het callcenter van Disneyland Paris en officiële kanalen van reisbureaus.


Credits; Disney Resort Paris

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Media

Credits; Disney Resort Paris