Energylandia verwelkomt weer bezoekers Aanbevolen

Met de komst van de lente en prachtig zonnig weer vindt de langverwachte terugkeer van de gelukkige tijden van familiebijeenkomsten en reizen en veel plezier plaats.

Er is geen betere plek om deze quality time te vieren dan een amusementspark en vooral een zoals Energylandia - de beroemdste plek vol attracties en onvergetelijke bezienswaardigheden, lekker eten en een sfeer die nergens anders te vinden is. Terwijl de dreiging van een pandemie dergelijke uitgaanscentra als Energylandia lange tijd volledig buiten de grenzen heeft gehouden, stelt de geleidelijke versoepeling van de lockdowns het populairste pretpark van Polen en zijn bezoekers in staat om aan een nieuw, perfecter en opwindender seizoen te beginnen. De officiële opening van de deuren van Energylandia voor alle bezoekers vindt plaats op 21 mei.

Het begin van het seizoen betekent nieuwe attracties, maar ook geplande evenementen die u niet wilt missen. Een gedetailleerd tijdschema met alle belangrijke data is te vinden op de website. Het park is elke dag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur, zodat alle bezoekers gemakkelijk gebruik kunnen maken van hun favoriete attracties, kunnen zien wat er te zien is en over het algemeen een goede en comfortabele tijd hebben op het park.
Energylandia is een gezellige plek voor iedereen. Ongeacht uw leeftijd, favoriete vorm van entertainment of stemming, het park heeft genoeg dingen voor iedereen en vooral voor de grootste fans en de meest frequente bezoekers - kinderen. We hebben een overvloed aan opwindende entertainmentopties voor u. Speciaal ontworpen voor 2 tot 6-jarigen zijn maar liefst 22 attracties, waarvan de meest populaire Dragon Adventure, Viking Ride, Funny Cars en Big Milk Water Park zijn.

In Energylandia wachten degenen die de voorkeur geven aan rustiger, meer ontspannen tijdverdrijf boeiende shows, unieke attracties, evenals cafés, zwembaden, strandstoelen en een schat aan andere recreatieve mogelijkheden in de vrolijke sfeer van het park.
Energylandia is de ideale locatie voor familie-uitjes en ontmoetingen met uw dierbaren en vrienden. Vooral met zo'n actieve quality time in gedachten hebben we een familiezone gecreëerd met Anaconda, Jungle Adventure, Atlantis en vele andere attracties om samen te komen tijdens opwindend entertainment.
Dappere bezoekers en sensatiezoekers zullen zich in het park zeker niet vervelen. Ze kunnen kiezen uit een reeks van enkele van de meest gevierde en indrukwekkende attracties, zoals Hyperion, Zadra, Tsunami Drop, Space Booster of Aztec Swing. Onze brede selectie treinen, achtbanen en ander extreem entertainment zal zelfs de meest toegewijde adrenalinezoekers tevreden stellen met de grenzeloze opwinding die ze bieden.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0