Journey to mythica Aanbevolen

Betreed een onontdekte wereld waar LEGO® wezens tot leven komen met een geheel nieuwe 4D-film, LEGO® MYTHICA - JOURNEY TO MYTHICA, en een augmented reality (AR) -ervaring die op 27 mei wordt geopend in het Fun Town Theatre van LEGOLAND® Florida Resort.

Vol met avonturen en mysterieuze wezens die allemaal wachten om ontdekt te worden, LEGO MYTHICA is een ongelooflijk parallel universum aan het onze. Een universum dat, zonder dat we het wisten, is gecreëerd door de kracht van de verbeeldingskracht van kinderen. Elke keer dat een kind de tijd en zorg neemt om een wezen van LEGO-stenen te bouwen, komt het echt tot leven in MYTHICA. Vanaf 27 mei komt deze nieuwe reis naar het themapark dat is gebouwd voor kinderen met twee avontuurlijke ervaringen:

NIEUWE 4D-FILM! LEGO MYTHICA - REIS NAAR MYTHICA

LEGO MYTHICA - JOURNEY TO MYTHICA volgt Bobs, een moedige kleine Alicorn op een 4D-avontuur naar MYTHICA. Daar zal hij betoverde bossen, woeste zeeën, verborgen grotten, vuur en ijs ervaren. Hij zal moeten ontsnappen aan de Chimera, vliegen met Maximus the Sky Lion en een plons maken met Duo de Hydra, voordat hij zijn ware krachten ontdekt.
Deze geheel nieuwe 4D-film wordt dagelijks vertoond in het LEGOLAND Fun Town Theatre.

NIEUWE AR-ERVARING! LEGO MYTHICA in MINILAND

LEGOLAND Florida Resort nodigt gasten uit om te genieten van de geheel nieuwe 4D-film en vervolgens een wereld van verbeelding te verkennen om LEGO MYTHICA-wezens voor hun ogen tot leven te zien komen. In deze AR (Augmented Reality) speurtocht in MINILAND zullen gezinnen samenwerken om de wezens uit de 4D-film te vinden en MYTHICA te redden door kinderen te inspireren om opnieuw te creëren. Verken alle secties van MINILAND om zeven verborgen LEGO MYTHICA-wezens te ontdekken en ze te 'vangen' als digitale ruilkaarten, waarbij ze hun organische vormen in de wereld van MYTHICA onthullen. Deze exclusieve AR-ervaring is toegankelijk door de gratis LEGOLAND Florida-app te downloaden.

MINILAND zal tijdens de zomer heropenen voor deze tijdelijke ervaring voordat de bouw van de eerder aangekondigde schaduwstructuur wordt voortgezet.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0