The Lego® Movie™ World Opening Aanbevolen

Nu LEGOLAND® California Resort weer open is na 13 maanden gesloten te zijn geweest, is het familie-pretpark in Carlsbad, CA, verheugd om de opening van THE LEGO® MOVIE ™ WORLD op 27 mei 2021 aan te kondigen. Over slechts een maand vanaf vandaag zullen kinderen en gezinnen de straten van Bricksburg betreden en het nieuwste en grootste avontuur van het Park beleven dat de kaskrakers THE LEGO® MOVIE ™ en THE LEGO® MOVIE ™ 2: The Second Part tot leven brengt.

Het nieuwe land dompelt gasten volledig onder in het universum van DE LEGO FILM en biedt zes interactieve attracties waar iedereen van kan genieten. Tijdens het vlaggenschip, Emmet's Flying Adventure, kunnen gasten aan boord van Emmet's vliegende bank met drie dekken springen voor een spannende race tegen zijn vrienden. Naast Emmets Flying Adventure kunnen kinderen en hun families genieten van de stormloop van het vallen uit Unikitty’s Disco Drop en de vele persoonlijkheden van de onverschrokken katachtige ervaren. Het avontuur houdt daar niet op, want gasten kunnen Benny's speelschip verkennen, op Queen Watdanook's Carousel rijden, creëren in Build Watevra You Wa'Na Build-zone, Emmet en al zijn vrienden ontmoeten in Emmet's Super Suite en genieten van smakelijke thematraktaties zoals Cloud Cuckoo Pannenkoeken door het hele land.

De LEGO MOVIE WORLD is inbegrepen in de toegangsprijs voor LEGOLAND California Resort. Gasten kunnen kaartjes kopen en hun plek reserveren via het reserveringssysteem van LEGOLAND California voor hun gewenste parkbezoek. Ga voor meer informatie over het resort, het werkschema en om reserveringen te maken naar: www.legoland.com/california.

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0