'S Werelds eerste Columbia Pictures-thema en waterpark in Thailand Aanbevolen

Sony Pictures Entertainment en Amazon Falls hebben vandaag aangekondigd dat ze een deal hebben gesloten voor de ontwikkeling van de 14 hectare grote toplocatie in de badplaats Bangsaray, gelegen op 20 minuten van Pattaya en 90 minuten van Bangkok, om 's werelds eerste Columbia Pictures-thema en waterpark te openen: "Columbia Pictures 'Aquaverse."

Met ritten en attracties die openen vanaf oktober 2021 wordt Aquaverse van Columbia Pictures een uniek thema- en waterpark en entertainmentbestemming voor Thailand en bezoekers van over de hele wereld met ultramoderne attracties en nieuwe thematische attracties die geliefde personages tot leven uit enkele van de meest succesvolle films van wereldklasse uit Hollywood brengen, waaronder Ghostbusters, Jumanji, Bad Boys, Men in Black en Hotel Transylvania.

Het park is gericht op bezoekers van alle leeftijden en omvat acht zeer thematische en meeslepende zones met een ongelooflijke reeks van zowel water- als landattracties en een opwindend programma van liveshows, meeslepend entertainment, interactieve rekwisieten, unieke sets, themarestaurants, evenals speciale merchandise en winkellocaties.

Man in Black Thrill Rides - De meest opwindende attracties van Aquaverse zijn hier te vinden, inclusief huiveringwekkende achtbaanritten in het water, waarvan er één een 12 meter lange vrije val-rit heeft die je door een MIB-wormgat stuurt.
Ghostbusters Supernatural Experience - Stap het Ghostbusters-portaal binnen en raas over spookvallen terwijl je met je beste vriend door een waterachtbaan glijdt of durf de eerste en enige volledig omsloten waterkoepel ter wereld te betreden tijdens een familievlotrit
Bad Boys Raceway - Ervaar de spanning van de achtervolging en trap het gaspedaal in rond onze nieuwe outdoor-kartbanen in een neon-renbaan met Miami-thema.
Jumanji Jungle Adventure - Trotseer de wereld van Jumanji door wilde waterglijbanen met jungle-thema, bezoek Jaguar Mountain terwijl je wordt achtervolgd door Mandrills voordat je in het plonsbad van Jumanji duikt!
Hotel Transylvania Kid-Friendly Zone - Aquaverse's grootste waterparkattractie met meer dan 100 waterpartijen, spatemmers, waterraketten en meer!
Surf's Up in Surfer's Paradise - Surf op een machtige golf en laat ons zien wat je in huis hebt in de opwindende attractie van het waterpark met onze dubbele Flowrider!
Bewolkt met een kans op gehaktballen Swallow Falls River Adventure - Neem een ​​pauze van de spanning van de dag door de Aquaverse langs de lazy river te toeren en ontmoet de geweldige Foodimals uit de hitfilm.
VIVO Wave Pool - Ontspan in een gigantisch golfslagbad geïnspireerd op de aanstaande geanimeerde musical. De golfslagbadzone is de ideale locatie voor het houden van muziekevenementen en liveshows, waar beroemde artiesten en internationale dj's van wereldklasse het podium betreden.
"We zijn verheugd om samen te werken met Liakat Dhanji en Amazon Falls bij de lancering van het eerste thema- en waterpark van Sony Pictures en zijn geïnspireerd door zijn visie om een ​​meeslepende entertainmentbestemming voor Thailand te creëren. Aquaverse van Columbia Pictures is de volgende stap in de grotere wereldwijde strategie van Sony Pictures om locatiegebaseerd entertainment te laten groeien en uitbreiden door gebruik te maken van zijn sterke wereldwijde film- en tv-merken. We creëren kansen voor alle doelgroepen over de hele wereld om zich dieper in onze verhalen te verdiepen door middel van waterparken, rondreizende tentoonstellingen en pretparkattracties ”, aldus Jeffrey Godsick, EVP van Global Partnerships and Brand Management en Head of Location Based Entertainment bij Sony Pictures Entertainment.

Het brede aanbod van wereldwijde content, technologie en talentleiderschap van "Sony Pictures Entertainment en Columbia Pictures" zal van onschatbare waarde zijn bij het creëren van een volledig meeslepende ervaring die nieuwsgierigheid en verwondering zal brengen bij een wereldwijd publiek. De lancering van Aquaverse van Columbia Pictures is een eerste stap in wat we voor ogen hebben als een bredere samenwerking die de toekomst van een geïntegreerde entertainmentbestemming zal pionieren als onderdeel van de slimme stad van de EEG. Naast onze unieke attracties en attracties kijken we ernaar uit om nieuwe partnerschappen aan te gaan met topaccommodatie, technologie, detailhandel en F & B-partners, terwijl we een ongeëvenaarde lifestyle-ervaring samenstellen die bij al onze bezoekers zal resoneren, ”aldus Liakat Dhanji, CEO en voorzitter van Amazon Falls Co. Ltd., eigenaren en exploitanten van Aquaverse van Columbia Pictures.

"We zijn trots om Sony Pictures Entertainment en Amazon Falls Company Ltd. in Aquaverse van Columbia Pictures, dat klaar staat om nieuwe normen te stellen voor meeslepend entertainment in de EEG, Thailand, te verwelkomen en ons volledig te steunen. Het project zal een sleutelrol spelen bij het hervormen van de groeidynamiek in de EEG. Het themapark zal een belangrijk onderdeel zijn van ons EEC Smart City-ontwikkelingsplan en EEC zal onze volledige ondersteuning bieden, inclusief 5G-diensten en andere infrastructuur, digitale technologie, doorvoerverbindingen en samenwerking met schone energie en investeringsbevorderingspakket om het succes te verzekeren van het project en helpen bij het creëren van een duurzame ontwikkeling op lange termijn in de EEG, ”zei Dr. Kanit Sangsubhan, secretaris y-General, Eastern Economic Corridor (EEG).

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Media

Credits; Sony
Meer in deze categorie: « ON YOUR MARK, GET SET, SLIDE!