Themapark heropent officieel Aanbevolen

Wimpels schoten door de lucht en LEGO® kostuumpersonages, medewerkers en gasten applaudisseerden vanmorgen toen LEGOLAND® California Resort officieel zijn poorten heropende na 13 maanden gesloten te zijn geweest vanwege COVID-19. Resortvoorzitter Kurt Stocks kreeg gezelschap van zijn kinderen om de ceremoniële schakelaar over te halen die het park opnieuw aandrijft voor gezinnen om te spelen, creëren en verkennen.

"Vandaag is een historische dag voor LEGOLAND California Resort, want we zijn verheugd om onze poorten weer te openen en gasten uit te nodigen om te genieten van de attracties, shows en attracties die al meer dan 20 jaar een glimlach op de gezichten van kinderen toveren", aldus Stocks. "Het is absoluut een uitdagend jaar geweest voor ons allemaal en we kunnen niet wachten tot gezinnen, inclusief de mijne, nieuwe gedenkwaardige ervaringen creëren en zich onderdompelen in de wondere wereld van LEGO."

Honderden gasten scanden hun kaartjes binnen het eerste uur na de opening van het park en waren enthousiast om in miniatuurauto's te rijden, achtbanen te rijden, Miniland U.S.A. te verkennen en opnieuw te creëren met LEGO-stenen. Favoriete attracties bij fans zoals Dragon Coaster, Fun Town Police and Fire Academy, Driving School, LEGO® TECHNIC ™ Coaster en Coastersaurus werden voor het eerst in meer dan een jaar tijd aan boord genomen door enthousiaste kinderen en hun families. Gasten genoten ook van sociale ontmoetingen met karakter, live entertainment en een breed scala aan eetgelegenheden. Het SEA LIFE®-aquarium en het LEGO® CHIMA ™ -waterpark van het resort zijn ook officieel heropend voor alle gasten.

Gasten kunnen kaartjes kopen en hun plek reserveren samen met pashouders en bestaande kaarthouders via het nieuwe reserveringssysteem van LEGOLAND California voor hun gewenste parkbezoek. Hotelreserveringen voor verblijven in LEGOLAND® Hotel en LEGOLAND® Castle Hotel kunnen ook online worden gemaakt.

Om een ​​veilige en gezonde ervaring voor zijn gasten te garanderen, implementeert het resort veiligheidsrichtlijnen, waaronder verminderde capaciteit, cashless betalingen, praktijken voor sociale afstand en verbeterde schoonmaakregimes. Voor alle gasten van twee jaar en ouder is een gezichtsbedekking vereist, evenals voor alle personeelsleden. De temperatuur wordt bij het inchecken gemeten. Voor meer informatie over het resort en om te reserveren, gaat u naar: www.legoland.com/california.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Meer in deze categorie: « Planet Legoland Vier Cinco De Mayo »