Puy du Fou España Aanbevolen

Vanaf 27 maart 2021 kunnen bezoekers van het Toledo-gebergte, op minder dan een uur van Madrid in het hart van Spanje, enkele van de bekendste legendes en grootste momenten uit de geschiedenis van Spanje herbeleven in de nieuwe Puy du Fou España. Na de lancering van zijn spectaculaire nachtshow, ‘El Sueño de Toledo’ in 2019, opent Puy du Fou een nieuwe wereld van 30 hectare van geschiedenis en natuur, het eerste grootschalige park buiten Frankrijk.

Het park biedt vier spectaculaire shows die elk zijn geïnspireerd op de belangrijkste gebeurtenissen en mensen uit de geschiedenis van Spanje. Met prachtige sets, uitzonderlijke enscenering en verbluffende speciale effecten en stunts, zullen de shows het publiek gegarandeerd sprakeloos achterlaten. Andere attracties in het openluchtpark zijn onder meer vier historische dorpen, de thuisbasis van ambachtslieden, ambachtelijke boetieks en restaurants, en de mogelijkheid om te genieten van de natuur en het uitzicht over het Toledo-gebergte.

Bij het vallen van de avond nemen bezoekers plaats in de openluchtauditorium, de thuisbasis van het grootste podium van Spanje en het nachtelijke levende fresco ‘El Sueño de Toledo’. De show, die twee jaar geleden werd gelanceerd, is enorm succesvol geweest en trok meer dan 120.000 toeschouwers naar een betoverende reis door 1500 jaar geschiedenis.

Met 43 jaar ervaring in creatieve expertise en tweemaal bekroond met ‘Beste park ter wereld’ in de VS, blijft het wereldwijde artistieke model van Puy du Fou wereldwijd als maatstaf dienen. In Spanje heeft Puy du Fou's kenmerkende ontwikkeling van historische shows die tegelijkertijd oogverblindend maar aangrijpend zijn, de harten van het Spaanse volk veroverd en de weg vrijgemaakt voor de ontwikkeling van nieuwe shows in de toekomst.

Overnachtingen en weekendjes weg

Combineer een reis naar Puy du Fou España met een bezoek aan de fascinerende stad Toledo. Puy du Fou España biedt inclusieve arrangementen (hotel + toegang tot het park) bij een selectie van lokale hotels, waaronder een sfeervol boetiekhotel, gevestigd in een voormalige bakkerij uit de 17e eeuw, in het hart van de historische Joodse wijk van Toledo. Vlieg naar Madrid.

Bruikbare informatie:

Seizoen 2021: van 27 maart tot 1 november 2021
Prijzen: Parktickets - € 41 / € 34 (volwassene / kind) inclusief toegang tot het park, alle shows en kaartjes voor de nachtelijke ‘El Sueño de Toledo’.
Overnachtingen: € 230 per gezin (2 volwassenen, 2 kinderen), inclusief een overnachting in een B&B in een traditioneel hotel in het hart van Toledo, toegang tot het park, alle shows en kaartjes voor de nachtelijke ‘El Sueño de Toledo’.
Hoe kom ik er: Puy du Fou España ligt aan de rand van Toledo, op slechts 55 minuten rijden van Madrid.
Meer informatie: Puy du Fou España (www.puydufou.com/espana).

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0