Project Update Kaisa International Resort Aanbevolen

Lagotronics Projects heeft de opdracht gekregen om in nauwe samenwerking met het creatieve team van Kaisa een zeer uniek en gloednieuw attractieconcept te ontwikkelen, ontwerpen en realiseren: de Multi-level Interactive VR Speeder Ride!

Kaisa International Resorts Group is een van de professionele groepen die is aangesloten bij Kaisa Group. Het integreert de culturele en reiskennis van de wereld en besteedt tientallen miljarden om Kaisa International Resorts te creëren. Het project is gelegen aan de noordwestkust van het schiereiland Dapeng, in het zuidoosten van Shenzhen en beslaat een ontwikkeld gebied van ongeveer 1,5 miljoen vierkante meter.

Interactieve VR Speeder Ride op meerdere niveaus

Lagotronics Projects zal een unieke interactieve ervaring creëren op drie niveaus. Het verhaal gaat over een belangrijke missie die in drie fasen moet worden uitgevoerd en alle fasen zijn met elkaar verbonden. Wanneer gasten het laatste deel van de attractie betreden, zullen ze verrast worden door verschillende VR "Speeders" met een futuristisch thema op bewegende basisplatforms. Iedereen zou een andere rol in het spel moeten spelen om samen te werken en de missie te voltooien. Nu ligt de missie volledig in hun handen ...


Credits; Lagotronics

Verhaallijn van Mission 1638

Dr. Yan heeft de hulp van de bezoekers nodig om te voorkomen dat hun missie naar Mars mislukt. Enorme zonnevlammen met ongebruikelijke magnetische krachten veroorzaken defecte machines, drones en onstabiele weersomstandigheden op zo'n manier dat de situatie op Mars onstabiel wordt. Het observatiecentrum, de buitenpost van de Mars Mission Base M8, is uitgerust met alle voorzieningen om M8 te beschermen tegen natuurlijke gevaren, defecte roboteenheden en vreemde troepen. Ze hebben de hulp van de bezoekers nodig om M8 te beschermen en de dappere kerels op de speeders te ondersteunen!

Lopende werkzaamheden

We zijn druk bezig met het ontwikkelen van de 3D- en VR-game. Bovendien worden alle onderdelen die moeten worden vervaardigd momenteel beoordeeld door CSEI (China Special Equipment Inspection). We bevinden ons momenteel in de laatste fase van goedkeuring. Als de onderdelen zijn goedgekeurd, ronden we alles af en starten we direct met de productie.
De ontwerpfase van de overige onderdelen vordert gestaag.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0