Sky Hawk Ride Aanbevolen

Fun Spot America Theme Park wordt ENORMER dan ENORM met plannen om nog een nieuwe attractie, Sky Hawk, toe te voegen aan de locatie in het Orlando-park. Sky Hawk is een 30 meter lange schommeltocht voor het hele gezin, vervaardigd door A.R.M (USA) Inc. en biedt gasten een panoramisch uitzicht op het park. De schommel voor 24 passagiers heeft zowel traditionele zij-aan-zij 2 passagierszitplaatsen als zij-aan-zij 2 passagiers horizontale (liggende) zitplaatsen.

Gasten zullen tot nieuwe hoogten worden verheven terwijl ze met een snelle 10 omwentelingen per minuut ronddraaien. De toren heeft levendige kleuren zoals paars, magenta, geel en oranje en bevindt zich aan de noordkant van het park tussen twee van de achtbanen van het park, White Lightning en Freedom Flyer. 's Nachts kunnen gasten ook een prachtig programmeerbaar LED-pakket op de toren verwachten dat de skyline van Fun Spot Orlando verlicht.

"We zijn verheugd om onze gasten deze spannende nieuwe rit aan te bieden", aldus John Arie Jr., CEO van Fun Spot America Theme Parks. "De toevoeging zal een bezoek aan ons park voor gezinnen nog gedenkwaardiger maken!"

ARM. (USA) Inc. is gevestigd in Wintersville, OH, en levert sinds 1998 rijsystemen over de hele wereld. De 50 teamleden bestaan ​​uit alles van ontwerp, fabricage, montage, verf, elektrisch tot controlesystemen. De toevoeging van Sky Hawk brengt het totale aantal ritten van het park op 31. De rit zal naar verwachting in mei 2021 debuteren.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0