Erg populair in de Paasvakantie! Aanbevolen

Het grootste Wildpark van België is klaar om de Vlaming te ontvangen! 75% van de beschikbare plaatsen voor een bezoek aan het Wildpark van het Domein van de Grotten van Han zijn reeds geboekt. De populairste dagen zijn uiteraard het weekend van Pasen, maar ook de daaropvolgende dagen lopen stilaan vol.

Een van de weinige gezinsattracties

« Het is niet makkelijk om met je kinderen een leuke uitstap te ondernemen in deze bizarre tijden. Daarenboven zoeken de mensen alternatieven voor de Kust aangezien dit wordt afgeraden » zegt Kim de Lescluze, Persverantwoordelijke Vlaanderen. « Gelukkig zijn de Wildparken wel geopend. We merken dat de Vlaming er op uit wil. Er is nog wat beschikbaarheid maar 75% van de plaatsen is al gereserveerd ».

Te voet of op safari ?

Het Wildpark heeft dan ook heel wat te bieden: een mooi aangelegd wandelpad 2.5, 5 of 7km doorheen bos en vallei. Ondertussen kan je de Europese Big 5 spotten en word je getrakteerd op prachtige panorama’s. Op verschillende plaatsen kan je genieten van een welverdiende pauze met take away en picknickplaatsen. Liever wat relaxter? Aan boord van de Safari-car bezoek je het Wildpark op een comfortabele en aangename manier.

Lente in het Wildpark

Al je zintuigen worden geprikkeld door het schitterende ontwaken van de Ardense natuur.
Uniek voor de regio is de daslook (berenlook in het Frans). Van zodra de winterslaap voorbij is, gaan dassen en beren op zoek naar daslook. Ze eten de plant om hun maag, darmen en bloed te reinigen. April is dé maand waarin je volop kan genieten van dit prachtig wit-groen en heerlijk ruikend natuurschouwspel!

Praktisch

Het Domein van de Grotten van Han, hartje Ardennen, ligt op 1 uur rijden van Brussel. Het Wildpark is alle dagen geopend buiten enkele maandagen.
Bezoeken kunnen online gereserveerd worden via https://tickets.grotte-de-han.be/nl
De grotten en horeca blijven voorlopig gesloten door de coronamaatregelen. Er zijn wel enkele takeaway punten. Vergeet je mondmasker niet, blijf in je bubbel en hou je aan de social distancing regels.

Meer info op: www.grotte-de-han.be/nl

 

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0