LEGOLAND® California Resort heropent Aanbevolen

LEGO® kostuumpersonages, medewerkers en een fanfare begroetten gasten toen LEGOLAND® California Resort vandaag heropende na 13 maanden gesloten te zijn geweest vanwege COVID-19. De langverwachte opening werd verwelkomd door kinderen en gezinnen die voor het eerst in meer dan een jaar op rollersonderzetters kunnen rijden, in miniatuurauto's kunnen rijden en Miniland U.S.A. opnieuw kunnen ervaren in het familiepark in Carlsbad, Californië. LEGOLAND California heropent met Park Preview Days nu tot en met 12 april, voordat het officieel heropend wordt op 15 april 2021.

Park Preview Days biedt gasten toegang tot geselecteerde attracties, waaronder Driving School, LEGO® TECHNIC ™ Coaster, Fairy Tale Brook en Coastersaurus. Kinderen en hun gezinnen kunnen genieten van sociale ontmoetingen met karakter, live entertainment, een breed scala aan voedselopties. Miniland USA The Resort heropent officieel op 15 april en biedt toegang tot SEA LIFE® aquarium, LEGO® CHIMA ™ Water Park en enkele van de meer dan 60 attracties en shows van het park.

Gasten kunnen kaartjes kopen en hun plek nu samen met pashouders en bestaande kaarthouders reserveren via het nieuwe reserveringssysteem van LEGOLAND California voor hun gewenste parkbezoek. Hotelreserveringen voor verblijven in LEGOLAND® Hotel en LEGOLAND® Castle Hotel kunnen ook online worden gemaakt.

Om een veilige en gezonde ervaring voor zijn gasten te garanderen, implementeert het resort veiligheidsrichtlijnen, waaronder verminderde capaciteit, cashless betalingen, praktijken op sociaal afstand en verbeterde schoonmaakregimes. Voor alle gasten van twee jaar en ouder is gezichtsbedekking vereist, evenals voor alle personeelsleden. De temperatuur wordt bij het inchecken gemeten. Voor meer informatie over het resort en om te reserveren, gaat u naar: www.legoland.com/california

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0