Shanghai Disney Resort brengt Surprise Theme Song uit Aanbevolen

Slechts enkele dagen nadat Shanghai Disney Resort aankondigde dat zijn jaarlijkse 5e verjaardagsviering op 8 april van start gaat, heeft het resort vandaag een gloednieuw themalied onthuld als onderdeel van het 'Jaar van magische verrassingen'. Het nummer, getiteld "Magical Surprise", bevat popzanger Liu Yuning en is een leuk, fantastisch deuntje over alle verrassende en magische manieren waarop Shanghai Disneyland gasten in staat stelt hun geluk bij elk bezoek te ontdekken en te delen. Vanaf vandaag kunnen gasten naar het nummer luisteren op meerdere grote streamingdiensten in afwachting van deelname aan de 5e verjaardagsvieringen van Shanghai Disney Resort.

Genoemd als eerbetoon aan het ‘Jaar van de magische verrassingen’ van het resort, bevat ‘Magical Surprise’ ritmische klappen, een levendige koperblazersolo, een juichende menigte en begint met de regel ‘I feel the magic finally coming in’. Het nummer neemt luisteraars mee op een auditief avontuur waarbij elk couplet en refrein in spanning wordt opgebouwd. Vanaf 8 april verwelkomt "Magical Surprise" gasten als onderdeel van de pre-parade van Mickey's Storybook Express, waarbij fans worden aangemoedigd mee te dansen terwijl de parade voorbij komt. Gasten kunnen ook genieten van zowel de Mandarijnse als de Engelse versie van het nieuwe lied bij een aantal speciale gelegenheden tijdens de jaarlijkse vieringen van het resort.

De Mandarijnse versie van "Magical Surprise" combineert het spectaculaire werk van internationale en lokale Chinese kunstenaars. De interculturele samenwerking is geschreven door Jeff Lewis en de voor een Grammy Award genomineerde producer Chris Sernel, die beiden een succesvolle muzikale samenwerking hebben gehad met Disney en waarin de Chinese popzanger Liu Yuning te zien is. Geliefd in heel China vanwege zijn energieke stem en dynamische kijk illustreert Liu Yuning's gepassioneerde uitvoering van de Mandarin-productie van het lied vakkundig de verrassende momenten die gasten en fans te wachten staan ​​als onderdeel van de verjaardagsvieringen van Shanghai Disney Resort.

In overeenstemming met de aankondiging van vandaag is "Magical Surprise" nu beschikbaar op grote online muziekplatforms, waaronder QQ Music, Kugou Music, Kuwo Music, NetEase Music, Migu Music en Apple Music, zodat het publiek kan genieten voorafgaand aan hun bezoek aan Shanghai Disneyland.

Nu de 5e verjaardagsvieringen binnenkort beginnen, kijkt Shanghai Disney Resort uit naar het onthullen van meer verrassingen voor gasten en fans in de komende weken en maanden.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0