ON YOUR MARK, GET SET, SLIDE! Aanbevolen

Aquatica, het meest opwindende waterpark van Orlando, racet met een plons de lente in door de introductie van Florida's allereerste en enige duellerende racer. Riptide Race, nieuw voor 2021, is een adrenaline-pompende waterglijbaanrace waarbij teams het tegen elkaar opnemen in een plons naar de finish. Gasten van alle leeftijden zullen het geweldig vinden om hun vrienden en familieleden uit te dagen om te zien welk team de overwinning voelt. Dit razendsnelle, razendsnelle avontuur, dat elke bocht doorloopt in een down-to-the-wire afwerking, is er een dat gasten keer op keer zullen willen beleven!

Aquatica, met meer glijbanen dan enig ander waterpark in Orlando, biedt iets leuks voor iedereen met razendsnelle avonturen die harten sneller doen kloppen, kindvriendelijke waterspeeltuinen, een levendige selectie van eetgelegenheden en witte zandstranden die de perfecte plek bieden om te ontspannen. Elke parkervaring, aangepast met verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen, omvat meer schoonmaak en sanitaire voorzieningen, temperatuurcontroles, vereisten voor gezichtsbedekking en beperkte capaciteit.

"We zijn verheugd om Riptide Race te introduceren, een ervaring die je nergens anders in Florida zult vinden. Aquatica is het eerste waterpark in de staat met een duellerende racer en we weten dat onze gasten het leuk zullen vinden om hun vrienden en familie uit te dagen in een race naar de finish ”, aldus Kyle Miller, Park President. “Riptide Race is de perfecte aanvulling op ons attractieportfolio en vormt een aanvulling op wat al een van de meest gezinsvriendelijke waterglijbanen in Orlando is. Gezondheid en veiligheid blijven een topprioriteit voor onze parken en we kunnen niet wachten om onze gasten te zien genieten van deze nieuwe rit. "

Over Riptide Race:

Riptide Race is 's werelds grootste duellerende raceglijbaan. Beginnend bovenop een 21 meter hoge toren grijpen rijders een tweepersoons vlot voordat ze over de 200 meter hoge glijbaan racen - met lage muren, zodat ze hun tegenstanders in de gaten kunnen houden. Het is een sprong naar de plons terwijl gasten strijden in dit zij-aan-zij vlot dat door supersnelle tunnels, bochten en bochten rijdt. Riptide Race heeft een vereiste lengte van 42 inch om gezinnen met kinderen aan te spreken.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Media

Video Aquatica Orlando