Iaapa expo Asia 2021 Aanbevolen

IAAPA, de wereldwijde vereniging voor de attractie-industrie, heeft vandaag aangekondigd dat IAAPA Expo Asia 2021 zal plaatsvinden in Shanghai, China in het Shanghai New International Expo Center (SNIEC) van 10 tot 13 augustus 2021. Het was oorspronkelijk gepland voor juni in Macao, China. De verhuizing en de datumwijziging zijn een reactie op de aanhoudende impact van de wereldwijde COVID-19-pandemie en het groeiende optimisme voor een verder herstel naarmate het jaar vordert.

"De rol van IAAPA is altijd geweest om leden te helpen elkaar te ontmoeten, zaken te doen en van elkaar te leren. Het is belangrijker dan ooit dat we dergelijke kansen op een veilige manier, op het juiste moment en op de juiste locatie aanbieden. Na zorgvuldige evaluatie en met aanzienlijke input van ons team, leden, exposanten en de raad van bestuur van IAAPA, is de beslissing genomen om IAAPA Expo Asia 2021 te verhuizen naar Shanghai, China, ” aldus Hal McEvoy, President en CEO van IAAPA. "Gezien de aanhoudende onzekerheden die van invloed zijn op reizen - internationaal en binnenlands - zijn we van mening dat de wijziging van de verhuizing en de datum van het evenement exposanten en bezoekers meer gelegenheid zal bieden om deel te nemen."

Er zijn plannen gaande om een ​​soepele overgang naar het SNIEC te verzekeren. De Expo van dit jaar begint met een volledige conferentiedag op dinsdag 10 augustus, gevolgd door drie dagen programmeren met een dynamische beursvloer, aanvullende onderwijsprogramma's, exclusieve speciale evenementen en meer van 11 tot 13 augustus.

"De gezondheid en veiligheid van onze leden en ons team blijft onze topprioriteit", vervolgde McEvoy. "Hoewel het moeilijk te geloven is dat we nog steeds door de gevolgen van de wereldwijde pandemie heen werken, zijn we ontmoedigd door het nieuws dat de eerste vaccins overal ter wereld worden toegediend. We weten dat het tijd zal kosten en dat de fasen van herstel zullen variëren per regio, maar we zijn optimistisch over de vooruitzichten voor onze branche. Tijdens IAAPA Expo Asia volgen we veiligheidsrichtlijnen en operationele procedures die worden aanbevolen door mondiale en gezondheidsautoriteiten en experts uit de evenementensector. We kijken ernaar uit om terug te keren naar Shanghai voor IAAPA Expo Asia en opnieuw de wereldwijde attractie-industrie bij elkaar te brengen. "

Sinds 1997 is IAAPA Expo Asia het belangrijkste evenement van de attractie-industrie in Azië. Huidige exposanten met een contract voor Macao kunnen contact opnemen met het IAAPA Global Sales Team via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om opties te bespreken met betrekking tot de nieuwe evenementdata en exposeren in Shanghai. Bovendien kunnen fabrikanten, leveranciers en consultants uit de industrie nog steeds expositieruimte boeken voor IAAPA Expo Europe 2021 in Barcelona in september en IAAPA Expo 2021 in Orlando in november. Deelnemersregistratie voor alle drie de exposities wordt later dit voorjaar geopend. Aanvullende informatie over IAAPA's exposities en evenementen op IAAPA.org.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0