Nik Wallenda "To walk the plank" Aanbevolen

Een weekend vol stunts begint op vrijdag 12 februari, terwijl de wereldberoemde waaghals Nik Wallenda over een hoge draad vijf verdiepingen boven parkgasten loopt om het debuut te vieren van LEGOLAND® Florida Resort's geheel nieuwe Brickbeard's Watersports Stunt Show en PirateFest Weekends

In ware piratenstijl zal Wallenda “over de plank lopen” 60 voet in de lucht vanuit het themapark naar het nieuwe LEGOLAND® Pirate Island Hotel om de allereerste pirateninvasie van het resort te beginnen! Park en hotelgasten worden uitgenodigd om deel te nemen aan het plezier door deze nagelbijtende stunt veilig vanaf de grond te volgen. Dit eenmalige evenement zal voor het Wallenda-team geen 'walk in the park' zijn, zoals ze zullen doen op een draad op 150 meter boven de grond voor de wandeling. Ze zullen ook nauw samenwerken met LEGOLAND Meester-modelbouwers om LEGO® stenen te maken op Wallenda's 28-voet balanspaal.

Deze gewaagde demonstratie is het eerste evenement in een jaar durende viering van de 10e verjaardag van het park.
Van de lucht tot de zeeën, de stunts blijven komen met de geheel nieuwe show en het evenement!

NIEUW! Brickbeard’s Watersports Stunt Show

Deze epische nieuwe show, die op 12 februari wordt gelanceerd, bevat zwaartekracht tartende stunts, gechoreografeerd naar een originele partituur van "punk piraten" -melodieën en een nooit eerder vertoond, nieuw LEGO® personage. Gekozen door LEGOLAND Florida fans van sociale media en ontwikkeld in samenwerking met LEGO masterminds, de sluwe en felle vrouwelijke piraat "Calico Jade" voegt zich bij de favoriete Captain Brickbeard als hij zijn bemanning van nieuwe rekruten opzweept door middel van een reeks spannende stunts op zee.
Wakeboarden van wereldklasse, skiën op blote voeten, jump-acts en een geheel nieuwe flyboard-act nemen deze energieke show tot heroïsche hoogten boven het legendarische Lake Eloise.

NIEUW! PirateFest Weekends

Met het geheel nieuwe Brickbeard’s Watersports Stunt Show weeganker zal het themapark dat ook doen met de pittige vrienden van de beroemde piraat, voor zijn allereerste PirateFest-weekend! Ook
PirateFest Weekends debuteert op 12 februari en duurt drie opeenvolgende weken, tot en met 28 februari.
Crafty-teams kunnen spelen als piraten met drie nieuwe meet-and-greets van LEGO-personages. Een geheel nieuw muzikale show zal de LEGO City Stage overnemen en speciaal voedsel zal zelfs de hongerigste boekaniers hun honger stillen.

NIEUW! LEGOLAND® Pirate Island Hotel

Het feest gaat door lang nadat het park is gesloten, wanneer gezinnen ter plaatse verblijven in het geheel nieuwe LEGOLAND Pirate Island Hotel. Dit bevindt zich op slechts 130 stappen van de poort aan de voorkant. Dit avontuurlijk hotel is de ultieme gezinsbestemming voor een lang weekend of vakantie. Elk verblijf in het Pirate Island Hotel is inclusief een gratis gezinsontbijt en nachtelijk piratenplezier en speurtochten in de kamer.

Deze evenementen die je niet mag missen, samen met al onze aanstaande 10e verjaardagsfeestmomenten, zijn inbegrepen bij algemene toelating. De Awesomer Jaarpassen geven je onbeperkte toegang tot het themapark en waterpark zonder blokkeerdata voor minder dan $ 13 / maand. Voor meer informatie bezoek LEGOLANDFlorida.com.

Media