Eerste Inside Look-weekenden van 2021 Aanbevolen

Bij de Inside Look van SeaWorld Orlando kunnen gasten een kijkje achter de schermen nemen om uit de eerste hand te horen en te zien wat er komt kijken bij het bieden van dierenverzorging van wereldklasse door de experts die het elke dag doen.

Dit speciale evenement omvat zes unieke, volledig achter de schermen gelegen locaties, toegankelijk in kleine groepen om de capaciteit te beperken en veilige fysieke afstand te behouden. Gasten kunnen ook een intieme, sociaal afstandelijke Trainer Talk bijwonen met een van de dierenverzorgingsspecialisten van het park! Inside Look-rondleidingen en trainerslezingen zijn op elke locatie op verschillende tijdstippen gedurende de dag beschikbaar.


Foto Seaworld Orlando

Naast het verbeteren van de toch al strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van het park, waaronder verbeterde schoonmaak en sanitaire voorzieningen, temperatuurcontroles en gezichtsbedekkende vereisten, zal de capaciteit aanzienlijk worden beperkt om nog meer open ruimte te creëren voor een bezoek dat fysieke afstanden bevordert. Het weekendevenement vindt plaats op zaterdag en zondag van 9 t.e.m. 17 januari en is inbegrepen bij de toegang tot het park. Ga voor meer informatie naar: https://seaworld.com/orlando/events/inside-look/

Media

Seaworld Orlando