We are Mario! Aanbevolen

Universal Studios Japan zal zijn grootse opening houden van 's werelds eerste SUPER NINTENDO WORLD op 4 FEBRUARI 2021 - het tot leven brengen van een land met een zeer thematisch en meeslepend land met de legendarische werelden, personages en avonturen van Nintendo waar gasten in hun favoriete Nintendo-games kunnen spelen. De grootse opening van SUPER NINTENDO WORLD zal de aftrap zijn voor de jaarlijkse viering van het 20-jarig jubileum van het park.

SUPER NINTENDO WORLD zal ritten en attracties in Mario Kart- en Yoshi-thema bevatten, evenals restaurants, winkels en andere ervaringen die alleen te vinden zijn in Universal Studios Japan. Het kleurrijke en interactieve gebied biedt een nieuwe pretparkervaring waarmee gasten zich kunnen onderdompelen in de wereld door het dragen van een Power-Up Band, een innovatieve technologie om gameplay tot leven te brengen en gasten in staat te stellen de score bij te houden. Gasten met een Power-Up Band kunnen ook slaan. Verzamel virtuele munten en meer om de ervaring van het spelen van Super Mario-spellen naar de echte wereld te brengen.

Universal Studios Japan heeft exclusieve nieuwe beelden vrijgegeven van 's werelds eerste (*) 2 Mario Kart-pretparkrit, Mario Kart: Koopa’s Challenge, evenals nieuwe beelden van het land, de attracties en het interieur van Bowser’s Castle.

Vandaag zijn voor het eerst afbeeldingen van een van de iconen van het nieuwe gebied, Bowser’s Castle, openbaar gemaakt. De binnenkant van het kasteel heeft een mysterieuze sfeer met stenen muren, spijkerhekken en zware ijzeren deuren samen met een massief stenen beeld van Bowser in het midden van een grote trap. De krachtige schaal van het beeld geeft je het gevoel dat Bowser plotseling in beweging komt.

Duik in de wereld van het spel in 's werelds eerste Mario Kart-pretparkritervaring!

SUPER NINTENDO WORLD

SUPER NINTENDO WORLD zal zijn debuut maken als het eerste multi-level land bij Universal Studios Japan, waar Peach’s Castle en Bowser’s Castle boven het gebied uittorenen. Het bevat ritten en attracties met Mario Kart en Yoshi-thema, evenals restaurants, winkels en andere ervaringen die alleen te vinden zijn in Universal Studios Japan. Het biedt gasten ook een geheel nieuw soort "Asobi" -spelervaring waar ze zullen springen, slaan. Gasten kunnen een Power-Up Band in het land kopen en deze synchroniseren met hun smartphones om hun score bij te houden en te concurreren met andere parkgasten. Bij Key Challenge-attracties kunnen gasten sleutels verzamelen, karakterstempels verzamelen en nog veel meer door hun hele lichaam te gebruiken bij dynamische activiteiten in het hele land. Families en vrienden zullen hun passie om te spelen loslaten in de nieuwe SUPER NINTENDO WORLD.

Mario Kart: Koopa’s Challenge (Ride)

De wereld van Mario Kart en zijn banen komen allemaal tot leven in het park met behulp van de modernste technologie! Gasten zullen granaten gooien en tegenstanders uitschakelen om vooruit te racen met Mario en Princess Peach! De geheel nieuwe, levensgrote Mario Kart-ervaring biedt ontelbare sensaties en opwinding in 's werelds eerste Mario Kart-ritervaring.

< Ritinformatie >
Rijtijd: ongeveer 5 minuten
Capaciteit: 4 personen (per voertuig)
Lengtebeperking: Moet meer dan 122 cm zijn(*) - 92 cm zijn onder begeleiding van een volwassenen

Yoshi’s Adventure (Ride)

Gasten klimmen bovenop Yoshi's rug en volgen Captain Toad op een schatzoekavontuur! Kapitein Toad is zijn schatkaart vergeten. Gasten moeten de 3 gekleurde eieren vinden die de weg naar het Gouden Ei leiden dat Captain Toad zocht. Gasten zullen een spectaculair uitzicht op het Mushroom Kingdom tegenkomen vanaf Mount Beanpole terwijl ze plezier beleven aan deze rit die perfect is voor het hele gezin.

< Ritinformatie >
Rijtijd: ongeveer 5 minuten
Capaciteit: 2 personen (per voertuig)
Lengtebeperking: Moet meer dan 122 cm(*) - 86 cm zijn onder begeleiding van een volwassene

Power Up Band Key Challenge

Haal de Golden Mushroom terug die Bowser Jr. heeft gestolen!
Werk je een weg door de spellen in het hele gebied om drie sleutels te verzamelen!
Op je wachten is een dramatisch eindbaasgevecht met Bowser Jr. Spring, stoot en gebruik je hele lichaam en al je instincten om te winnen.

Aanbevolen leeftijd: 5 jaar en ouder
* Aankoop van een Power-Up Band vereist voor deze ervaring.

Revolutionaire nieuwe generatie pretparkervaring mogelijk gemaakt door de power-upband!

Media

Universal Studios Japan