Brick drop Aanbevolen

Onnodig te zeggen dat dit niet het 'bricktastic'-jaar was waar we op hoopten ... dus voordat de kerst aanbreekt, luiden Master Model Builders Tim Sams en PJ Catalano in 2021 vroeg in LEGOLAND® California Resort met een klassieke LEGO® steen drop in Miniland New York!

Het familie-themapark in San Diego is sinds half maart gesloten en hoewel gasten en parkpersoneel het traditionele en populaire oudejaarsfeest voor kinderen zullen moeten missen, luiden honderden LEGO Minilanders het nieuwe jaar al in op een manier die maar al te toepasselijk is. De LEGO Miniland feestvierders staan zes LEGO-noppen uit elkaar (zo dicht mogelijk bij 1,8 meter in Miniland-termen) terwijl ze in de rij wachten om toiletpapier en vaccinatieschoten te ontvangen - de perfecte feestgunsten tot het einde van 2020.


Foto Legoland California

De scène bevat een bijna 23 cm lange LEGO-steen die naar beneden loopt in Times Square terwijl de feestende Minilanders - uiteraard met maskers op - wachten op een genadig einde van 2020 en hun goede voornemens voor het nieuwe jaar maken, inclusief het terugzien van gasten in het park in 2021! Last-minute shoppers kunnen een wandeling maken naar Miniland U.S.A. om het tafereel te bekijken terwijl ze naar de Big Shop komen voor de grootste selectie LEGO-producten aan de westkust! Bekijk het zelfgemaakte LEGO minifiguurstation met speciale stukken die nog nooit eerder in het park zijn gezien en sets die uitverkocht zijn bij andere winkellocaties. Ga naar www.legoland.com/california/things-to-do/lego-retail voor online winkelen en ophalen in de winkel.


Foto Legoland California