EMEA-handelsconferentie Aanbevolen

Van 2 februari tot 4 februari organiseert IAAPA de IAAPA EMEA Trade Summit in Europa-Park in Rust, Duitsland. Met internationaal erkende sprekers, rondleidingen achter de schermen en fabrikanten en leveranciers uit de industrie, brengt IAAPA EMEA Trade Summit experts samen die hun ervaring, expertise, onderzoek en inzichten zullen delen voor professionals in attracties. Dit persoonlijke evenement is de perfecte gelegenheid om samen te komen om te leren, te netwerken en te delen.

"We kunnen niet enthousiaster zijn over de IAAPA EMEA Trade Summit", aldus Jakob Wahl, uitvoerend directeur en vicepresident IAAPA EMEA. “Dit jaar hebben onze leden met zoveel onverwachte uitdagingen te maken gehad. Het is passend dat we dit evenement organiseren in een van de meest geliefde parken van onze regio, Europa-Park. Het team was ondersteunend en werkte bij elke stap met ons samen om ervoor te zorgen dat we een veilig, leerzaam en productief evenement hebben dat zal helpen om relaties te onderhouden en nieuwe verbindingen te leggen om het herstel van de industrie te stimuleren. "

Bezoekers van de Summit zullen hun denken uitbreiden door middel van verschillende unieke programma-indelingen. Sessies in interviewstijl, keynote-presentaties, een interactieve workshop en IAAPA EDUSessions bieden een scala aan mogelijkheden om te leren, te delen en te groeien. Kritieke onderwerpen waarmee de branche wordt geconfronteerd komen aan bod, waaronder: bedrijfsstrategie en disruptie, groei creëren uit een neergang, maatschappelijk verantwoord ondernemen, nieuwe trends in de detailhandel, leiderschap, aanwerving generatie Z, parken opnieuw uitvinden, upgraden en renoveren en de gastervaring.

Een echt internationale en goed afgeronde lijst van sprekers * belicht IAAPA EMEA Trade Summit, waaronder:
• Dr.-Ing. h.c. Roland Mack, oprichter, Europa-Park;
• Dr. Rebecca Homkes, sterk groeiende strategiespecialist;
• Håkon Lund, eigenaar van de 4e generatie, Lund Gruppen;
• Sebastian Drechsler, Directeur Marketing, Miniatur Wunderland Hamburg GmbH;
• Klaus Striebich, oprichter van RaRE Advise;
• Robert Dahl, oprichter, Karls Tourism Gmhb;
• Filippo Saccà, Chief Operating Officer, Zoom Torino;
• Roger Currie, Directeur Bedrijfsontwikkeling - Euro Azië, WTI - Water Technology Inc .;
• Wim Strijbosch, Onderzoeker, Academie voor Vrije Tijd & Evenementen, Breda University of Applied Sciences;
• Dr. Dr. h.c. Klaus Hurrelmann, hoogleraar volksgezondheid en onderwijs, Hertie School - The University of Governance in Berlijn;
• Doug Lansky, toerismeadviseur en reisjournalist;
• Sam Conniff, Life Consultant en Advocate of the Unordinary, en auteur van het boek "Be More Pirate". *

* Sprekerslijst kan worden gewijzigd

Tijdens de IAAPA EMEA Trade Summit kunnen deelnemers ook meer dan 80 fabrikanten en leveranciers ontmoeten die informatie zullen delen over hun producten en diensten voor de toekomst van de wereldwijde attractie-industrie. Bovendien kunnen bezoekers deelnemen aan exclusieve rondleidingen achter de schermen, waaronder Rulantica, de nieuwe Water World in Europa-Park, de opnieuw ontworpen attractie van Europa-Park, "Pirates of Batavia", de hotels van het park en virtual reality-attracties.

"De gezondheid en veiligheid van onze Summit-bezoekers en exposanten blijft onze topprioriteit", vertelt Wahl. “Ons team werkt nauw samen met Europa-Park om ervoor te zorgen dat we een veilig en succesvol evenement organiseren. We houden de reisbeperkingen nauwlettend in de gaten en volgen de nieuwste richtlijnen voor groepsbijeenkomsten en vergaderingen van Baden-Württemberg, de lokale Duitse deelstaat. We zullen ook de IAAPA-heropeningsrichtlijnen volgen terwijl we ons voorbereiden op het evenement en net zoals onze leden doen, zullen we onze plannen indien nodig aanpassen. "

"We waarderen de unieke omstandigheden waarmee onze leden in de hele regio te maken hebben en we moedigen hen aan om vooruit te kijken en van plan te zijn om deel uit te maken van dit evenement," vervolgde Wahl, "IAAPA EMEA zet zich in om de branche weer bij elkaar te brengen. Registreer voor zondag 3 januari zodat we de plannen voor dit opwindende nieuwe evenement kunnen afronden. "