De 11-jarige overlevende van kanker geeft hoop Aanbevolen

Sneeuw vulde de lucht en fonkelende lichtjes verlichtten de lucht toen de 11-jarige kankerpatiënt, Gideon Robinson, gisteravond tijdens een privéceremonie de schakelaar overhaalde om de beroemde LEGO®-kerstboom in LEGOLAND® California Resort officieel aan te steken, waarmee de vakantie officieel begon.

Hoewel het park niet open is, was het resort opgetogen dat Gideon hielp bij het voortzetten van zijn jaarlijkse boomverlichtingstraditie en zijn overwinning op acute lymfatische leukemie vierde.

Robinson en zijn familie, die in Lake Elsinore, CA wonen, genoten van de kerstversieringen en de vallende sneeuw terwijl ze op weg waren naar LEGOLAND California's beroemde 9 meter hoge LEGO-kerstboom in Fun Town. Voordat hij aan de schakelaar trok die meer dan 11.000 fonkelende LED-lampjes inschakelde, ontving Robinson een LEGO® sterornament als uitnodiging om terug te keren wanneer de grootste uitbreiding in de geschiedenis van LEGOLAND Californië in 2021 opent: The LEGO® Movie ™ World. Ter ere van het sterpersonage uit het succesvolle vervolg "The LEGO® Movie 2 ™" zijn de LEGO-sterversieringen de nieuwste toevoegingen aan de enorme boom met meer dan 400 LEGO-versieringen en gemaakt van 245.000 groene DUPLO®-stenen. Het plezier hield daar niet op want Robinson werd getrakteerd op een overnachting in het LEGOLAND® Castle Hotel.

In deze ongekende tijden waarin zo velen met uitdagingen worden geconfronteerd, zijn het positieve verhalen zoals die van Gideon die ons allemaal inspireren", zegt LEGOLAND California Resort President Kurt Stocks. "Het is een absoluut genoegen en een eer om Gideon en zijn familie dit jaar officieel de LEGO-kerstboom aan te laten steken en LEGOLAND California te helpen deze winter wat vakantiemomenten te brengen aan gezinnen."

Robinson, een tweevoudige overlevende van kanker, werd voor het eerst gediagnosticeerd een week na zijn vijfde verjaardag en opnieuw in 2019 na een korte remissie voordat hij onlangs groot nieuws ontving dat hij leukemie had verslagen. Dankzij de steun van Ronald McDonald House Charities uit San Diego konden Robinson en zijn familie bij elkaar blijven tijdens zijn behandelingen en reis naar het verslaan van de ziekte. Al 40 jaar biedt Ronald McDonald House Charities uit San Diego een 'thuis weg van huis', waardoor gezinnen dicht bij elkaar blijven en de zorg die ze nodig hebben wanneer hun kind wordt behandeld voor ernstige, vaak levensbedreigende aandoeningen bij lokale ziekenhuizen. LEGOLAND California Resort en Ronald McDonald House Charities werken al lang samen om een ​​positieve impact te hebben op het leven van kinderen en hun gezinnen.