Legoland Florida Resort viert de feestdagen Aanbevolen

Vanaf dit weekend en met geselecteerde data tot en met oudejaarsavond zullen gezinnen het feestelijke plezier ervaren van de jaarlijkse traditie van LEGOLAND® Florida Resort, Holidays at LEGOLAND.

Gasten zullen genieten van een geheel nieuwe seizoensshow en interactieve ervaringen, plus exclusieve LEGO®-figuren tijdens het ultieme familieviering - en het is allemaal inbegrepen bij de algemene toegang.
 
Evenementdata

De vakanties bij LEGOLAND lopen op geselecteerde data in november en december tot en met oudejaarsavond: 27-29 november, 5-6, 12-13, 19-20 en 24-31 december.

Holly Jolly LEGO-figuren

Het evenement van dit jaar biedt selfiespots op sociale afstand met een vrolijke cast van exclusieve LEGO-personages, die je alleen in deze tijd van het jaar kunt zien, inclusief LEGO Santa, LEGO Gingerbread Man en LEGO Toy Soldier. Unikitty zal ook haar vrolijkste kleding aantrekken voor feestelijk leuke foto's. Alle interacties tussen personages en artiesten worden opgevoerd met een royale tussenruimte van 1,8 meter of meer.

Seizoensgebonden shows!

Twee fan-favoriete seizoensshows keren dit jaar terug naar Holidays at LEGOLAND met speciale verrassingen die je bezoek zeker nog leuker zullen maken.
 
Noordpool onzin

Sluit je aan bij drie dwaze elfjes in de speelgoedwerkplaats van de kerstman terwijl ze hun vaardigheden testen voor elke leuke baan op de Noordpool. Het hele gezin zal genieten van deze maffe show vol jongleren, slapsticks en kerstverslaving.
 
Rockin ’Around

Sluit uw dag af met het jaarlijkse spektakel van onze 9 meter hoge LEGO Vakantieboom die tot leven komt met verblindende lichten en geluiden om het seizoen te vieren met onze favoriete feestdagen volgens LEGOLAND-traditie.
 
Zoete traktaties

Gezellig - eh, CHILL OUT, bedoelen we - met wat warme chocolademelk met een Florida-twist! Onze "Hot Chocolate Freeze" is een koude milkshake met cacao, bedekt met marshmallows, besprenkeld met karamel en overgoten met chocoladeschilfers. Feestelijke favorieten zijn ook de heerlijke "Merry Mint Twist" met ijskoud muntijs in een wafelkegel en "Sneeuwbal op een stokje" voor een bonbonlolly met witte chocolade met kokoskorst.
 
Oudejaarsviering voor kinderen

We zijn klaar om 2021 te verwelkomen! Mis de opwinding niet van het zien hoe ons kindervuurwerk op oudejaarsavond verandert in uitbarstingen van LEGO-stenen vlak voor je ogen, om 20.00 uur, alleen op 31 december.