Dolfinarium Black Friday actie 2020 Aanbevolen

Op 20 november 2020 is de Black Friday actie van het Dolfinarium gestart.

Daarmee zijn ‘Dolfinarium’s meest voordelige entreetickets ooit’ vanaf vandaag voor €9,95 p.p. (ipv de reguliere prijs van €28,50 p.p.) verkrijgbaar in de webshop van www.Dolfinarium.nl. De wondere waterwereld van heel dichtbij ontdekken is nu tijdelijk heel voordelig met 63% korting.

Voor dierentuinliefhebbers is dit hét moment om spotgoedkoop een dierentuinkaartje voor het nieuwe seizoen in te kopen. Het Dolfinarium Black Friday ticket is een voordelig kaartje voor een uniek uitje: het biedt toegang tot alle voorstellingen van bijzondere zeezoogdieren als dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden, bruinvissen, roggen & haaien.

Het Black Friday ticket kan tot en met 30 juni 2021 in de webshop gereserveerd worden. Reserveringen zijn verplicht en kunnen al gemaakt worden voor bezoeken in de kerstvakantie vanaf 19 december 2020. De Black Friday actie loopt van 20 november tot en met 2 december 2020. Op het park zijn alle coronamaatregelen getroffen om een veilig bezoek mogelijk te maken.