SeaWorld Orlando kondigt herfst Inside Look-weekends aan Aanbevolen

Bij de Inside Look van SeaWorld Orlando kunnen gasten een kijkje achter de schermen nemen om uit de eerste hand te horen en te zien wat er komt kijken bij het bieden van dierenverzorging van wereldklasse door de experts die het elke dag doen.

Dit speciale evenement omvat zes unieke, volledig achter de schermen gelegen locaties, toegankelijk in kleine groepen om de capaciteit te beperken en veilige fysieke afstand te behouden. Nieuw dit jaar: gasten kunnen ook deelnemen aan een intieme, sociaal afstandelijke Trainer Talk met een van de dierenverzorgingsspecialisten van het park! Gasten worden uitgenodigd om drie locaties of trainersgesprekken te bezoeken om een ​​exclusieve GRATIS Expert Explorer-pin te verdienen. Inside Look-rondleidingen en trainersgesprekken zijn op elke locatie op verschillende tijdstippen gedurende de dag beschikbaar.

Naast het verbeteren van de toch al strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van het park, zal de capaciteit aanzienlijk worden beperkt om nog meer open ruimte te creëren voor een bezoek dat fysieke afstanden bevordert. Het weekendevenement vindt plaats op zaterdag en zondag van 7 tot 15 november en is inbegrepen bij de parktoegang. Ga voor meer informatie naar: https://seaworld.com/orlando/events/inside-look/

Alle nieuwe trainersgesprekken!

Een geheel nieuwe functie die wordt gelanceerd voor de Inside Look van dit jaar; hierbij kunnen gasten zich aansluiten bij de trainers van het park om te horen hoe ze hun passie voor dierenverzorging delen en leren over training en veeteelttechnieken met de dieren. De Trainer Talks vinden plaats achter de schermen op locaties in het park, waaronder Dolphin Theatre, Sea Lion and Otter Theatre en Orca Encounter.

Extra eetgelegenheden

Voor een nog exclusievere ervaring worden gasten van slechts twee weekenden bij Sharks Underwater Grill uitgenodigd om met ons mee te gaan voor een heerlijke maaltijd en een onderwaterbezoek van een lid van ons aquariumteam om meer te weten te komen over de fascinerende wereld van haaien. Gasten kunnen ook een duik nemen in Orlando's meest meeslepende en gedenkwaardige dinerervaring voor het hele gezin bij Dine with Orcas, waar gasten dineren naast orka's, horen van experts op het gebied van dierenverzorging en kijken naar de gespecialiseerde zorg die ze dagelijks krijgen.

Beide restaurants hebben een indeling van zitplaatsen om fysieke afstanden en beperkte capaciteit mogelijk te maken. Tafels en stoelen worden vaker schoongemaakt, kruiden- en topstations zijn gesloten en gasten met navulbare producten krijgen alternatieven voor eenmalig gebruik. In plaats van traditionele menu's zullen papieren menu's voor eenmalig gebruik worden gebruikt en zijn de servicegebieden in buffetstijl tot nader order aangepast of gesloten.