Gratis toegang voor militairen en veteranen in actieve dienst Aanbevolen

We zijn verheugd om geweldig nieuws met u te delen over onze Waves of Honor-aanbieding voor militairen en veteranen in actieve dienst, en we willen ook een punt ter verduidelijking maken over recent nieuws dat we u hebben gestuurd over onze Kids Free-aanbieding.

Eerst het nieuws over militaire dienstplicht en veteranen. We zijn erg blij om aan te kondigen dat SeaWorld San Diego de militairen en veteranen in actieve dienst salueert en bedankt met een ticketaanbieding waarmee ze gratis van ons park kunnen komen genieten.

Gratis toegang voor militairen en gezinnen in actieve dienst: we hebben de mannen en vrouwen van onze strijdkrachten en hun families hoog in het vaandel staan ​​en zijn vereerd om u als onze gasten op onze parken te mogen verwelkomen. Via ons Waves of Honour-programma kunnen militair personeel en maximaal drie directe gezinsleden genieten van één keer gratis toegang tot SeaWorld San Diego. Aanbieding is online beschikbaar en voor bezoek tot en met 31 december 2020.

Gratis toegang voor veteranen en gasten: we houden de mannen en vrouwen die in onze strijdkrachten hebben gediend hoog in het vaandel en zijn vereerd om hen als onze gasten op onze parken te mogen verwelkomen. Via ons Waves of Honour-programma krijgen voormalig militair personeel en maximaal drie gasten één keer gratis toegang tot SeaWorld San Diego. Datumspecifieke SeaWorld San Diego-ticket (s) zijn online beschikbaar en beschikbaar tot en met 15 november 2020.

Meer informatie over deze twee aanbiedingen, inclusief hoe u deze kunt inwisselen, vindt u hier: https://seaworld.com/san-diego/tickets/military-discount/