SeaWorld’s Spooktacular Aanbevolen

Gasten die dit jaar op zoek zijn naar Halloween-plezier kunnen terecht bij SeaWorld's Spooktacular - met fysiek afstandelijke Halloween-dansfeesten, ALLE NIEUWE koekjesversiering met koekjesmonster en Elmo, op herfstsmaak geïnspireerde menu-items en ja, CANDY!

Spooktacular begint op 2 oktober en gaat door op vrijdag, zaterdag en zondag tot en met 1 november. Naast het verbeteren van de toch al strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van het park, zal de capaciteit aanzienlijk worden beperkt om nog meer open ruimte te creëren waar gasten kunnen genieten van 40 hectare van het park. Tickets voor Spooktacular zijn nu te koop met de ultieme traktatie: SeaWorld biedt één kind van 3 tot 9 jaar GRATIS toegang met een volledig betaalde toegang voor volwassenen tot 1 november! Jaarpas-leden en houders van een Fun Card krijgen ook GRATIS toegang tot Spooktacular en moeten een reservering maken om het park te bezoeken. Gasten worden aangemoedigd om hun datumspecifieke tickets te kopen en snel te reserveren omdat de ruimte beperkt is.

De ruime buitenomgeving van SeaWorld aan de prachtige Mission Bay biedt de perfecte achtergrond voor veilig Halloween-plezier. Seizoensvieringen met fysieke afstandsmaatregelen zullen tijdens Spooktacular door het park worden verspreid, inclusief een openlucht Monster Mash DJ Dance Party, de terugkeer van de populaire Pumpkin Scavenger Hunt en een VOLLEDIGE upgrade-ervaring, Cookie Decorating with Cookie Monster en Elmo. Voor nog meer plezier kunnen gezinnen veilig dansen en samen feesten op het VOLLEDIGE NIEUWE Sesamstraat Halloween Dance Party en foto's maken met hun harige vrienden gekleed in feestelijke Halloween-kostuums op kleurrijke paradepootjes. En natuurlijk zou het geen Halloween zijn zonder snoep ... kinderen kunnen de kleurrijke Spooktacular Trail volgen naar de Candy Garden, waar zoete lekkernijen wachten en worden bezorgd via een snoepgoot - een VOLLEDIG NIEUWE veilige en leuke trick-or-treat-ervaring.

De Shark Encounter van SeaWorld wordt nog griezeliger tijdens Spooktacular met tientallen jack-o-lantaarns die overal in de tentoonstelling zijn geplaatst zodat kinderen ze kunnen spotten. Gasten kunnen ook al hun favoriete gebieden voor het bekijken van dieren bezoeken, waaronder pinguïns, otters, dolfijnen, orka's en zeeleeuwen en de wereldberoemde dolfijnen, zeeleeuwen en orka ontmoetingen live educatieve presentaties bijwonen met fysiek verafgelegen zitplaatsen. Ten slotte zal een nieuw op de herfst geïnspireerd menu ieders zoetekauw verleiden met suikerspin, pompoenkaastaart en andere culinaire traktaties. Volwassenen hebben de mogelijkheid om te genieten van een vers pompoenbier, een glas wijn of een van de geheel nieuwe seizoensgebonden specialiteitscocktails van SeaWorld.

Reserveringen voor SeaWorld Spooktacular zijn vereist, moeten van tevoren worden gemaakt en zijn zeer beperkt om de capaciteit te beheren. Voor een beperkte tijd kunnen gasten tot $ 20 besparen door vooraf datum-specifieke tickets te kopen voor slechts $ 73,99 voor volwassenen (10 en ouder) en $ 63,99 voor kinderen (van 3 tot 9 jaar). Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis.

Voor nog meer ongelooflijke waarde biedt het park een Spooktacular Dine & Drink-bundel die goed is voor toegang, plus gerechten van ons nieuwe door de chef samengestelde menu en alcoholische en niet-alcoholische dranken. Voor slechts $ 93,99 krijgen volwassenen (10 jaar en ouder) toegang tot het park PLUS een keuze uit zes etenswaren en / of alcoholische of niet-alcoholische dranken. Voor slechts $ 78,99 krijgen kinderen (3 tot 9) toegang tot het park PLUS een keuze uit vier etenswaren en / of niet-alcoholische dranken.

Gasten die tot en met 1 november profiteren van de Kids Free-aanbieding krijgen een GRATIS kinderticket (voor kinderen van 3 tot 9 jaar) bij aankoop van een volwassen ticket voor de volle prijs.

Jaarpas-leden en houders van een Fun Card krijgen gratis toegang tot Spooktacular en andere seizoensgebonden evenementen, zoals de populaire kerstviering van SeaWorld die in november weer terugkomt. De jaarpassen van SeaWorld zijn voor een beperkte tijd verkrijgbaar voor de laagste prijs van het jaar en zijn verkrijgbaar vanaf $ 9 per maand. De nieuwe 'Beste voordelen ooit' omvatten onbeperkte toegang voor de rest van 2020 en heel 2021, GRATIS parkeren, tot 50 procent korting op aankopen in het park, toegang tot speciale beloningen en Pass-leden zullen als een van de eersten op het park rijden. -nieuwe Emperor, de hoogste en snelste vloerloze duikcoaster van Californië die in 2021 wordt geopend. Gasten kunnen ook "betalen voor een dag" en een 2021 Fun Card krijgen die goed is voor onbeperkte toegang * voor de rest van 2020 GRATIS en heel 2021 voor de prijs van algemene toelating.