Nieuwe Jurassic World Velocicoaster Aanbevolen

Jurassic World VelociCoaster opent in de zomer van 2021 op Universal's Islands of Adventure en brengt de opwinding van Universal Pictures en de epische filmfranchise van Amblin Entertainment tot leven in een extreme achtbaanervaring.

De snelste en hoogste lanceerbaan van Florida - samen met een stel woeste Velociraptors - zal in 2021 worden losgelaten in Universal Orlando Resort met het debuut van Jurassic World VelociCoaster. Deze nieuwe soort achtbaan is ontworpen door het bekroonde Universal Creative-team in samenwerking met de veelgeprezen filmmakers van Universal Pictures en Amblin Entertainment en prijst een reeks intense manoeuvres die gasten tot 120 km/u en meer dan 45 meter naar binnen zullen katapulteren.

Jurassic World VelociCoaster wordt geopend in het themapark Islands of Adventure van Universal en wordt 's werelds eerste achtbaan op basis van de blockbuster-franchise en zal een origineel verhaal bevatten dat voortborduurt op de spanning, dinosaurussen en omgevingen die fans op het grote scherm hebben gezien. Gasten zullen zich aansluiten bij de originele cast van de films - Chris Pratt als Owen Grady, Bryce Dallas Howard als Claire Dearing en BD Wong als Dr. Henry Wu - terwijl Jurassic World de volgende evolutie onthult van zijn 'carnivooruitbreiding': de VelociCoaster, waar rijders op een snelle achtervolging gaan en de drukte van de jacht voelen terwijl ze naast een behendige Velociraptor-pakket racen.

De Jurassic World VelociCoaster zal de lat hoger leggen in extreem achtbaanontwerp en de ultieme ervaring worden voor achtbaanliefhebbers en sensatiezoekers. De kenmerkende manoeuvres van de achtbaan beslaan meer dan 4700 voet spoor en bereiken een hoogte van maximaal 155 voet, waarbij gasten boven het land draaien en zweven, het vat slechts enkele centimeters boven water rolt, door bijna-ongevallen en lanceringen in de paddock snellen en meer ... met slechts een heupbeveiliging die ze op hun plaats houdt. Maak je klaar om:

  • Versnel door twee pulserende lanceringen, de snelste bereikt 110 km/u in 2,4 seconden
  • Ontmoet een unieke tonrol van 360 graden recht boven de lagune van Islands of Adventure
  • Ervaar een omgekeerde stalling zonder zwaartekracht die rijders ondersteboven over een baan van 30 meter stuurt in een adembenemende manoeuvre die de eerste in zijn soort is
  • Ga de lucht in tijdens de torenhoge 'Top Hat', die rijders 155 voet de lucht in stuwt en dan onmiddellijk in een val van 80 graden - de steilste val van Universal ooit
  • Zet je schrap voor in totaal 12 bloedstollende seconden zendtijd - het opwindende gevoel van gewichtloosheid die rijders voelen wanneer ze van hun stoel worden getild - gedurende het hele avontuur

Jurassic World VelociCoaster wordt de volgende spannende toevoeging aan Jurassic Park op Universal's Islands of Adventure. Alleen in dit meeslepende land kunnen bezoekers oog in oog komen te staan ​​met levensgrote dinosaurussen in ongelooflijke pretparkervaringen, waaronder Jurassic Park River Adventure, waar een pleziervaart op een vlot verandert in een gewaagde duik van acht verdiepingen om te ontsnappen aan een woeste T- Rex en Raptor Encounter, waar gasten hun moed kunnen testen en dichtbij Velociraptor Blue en de nieuwste toevoegingen aan de paddock - babyroofdieren - kunnen komen terwijl ze meer te weten komen over de slimme carnivoren. Gasten kunnen ook hun trek stillen met geheel nieuwe verrukkelijke etenswaren geïnspireerd op Isla Nublar.