Heide Park Halloween Aanbevolen

Achtbaanritten in het donker, familie-horror en extra horror-attracties - het grootste pretpark van Noord-Duitsland viert Halloween voor gezinnen en horrorfans van 12 tot 31 oktober.

In het magische bos heeft de magische fee hulp nodig van dappere kinderen. Op alle vrijdagen en zaterdagen loeren niet alleen vriendelijke karakters op de loer in de verlaten ring van horror van "Obscuria". De spooktrein "Haunted Mansion", alleen voor Halloween in het Heide Park Resort, biedt een compleet nieuwe horrorervaring. Heide Park Halloween: een gruwelijk mooie horrorervaring in een unieke sfeer.

Net op tijd voor het begin van het donkere seizoen, draait alles in het grootste pretpark van Noord-Duitsland om gruwelijk mooie momenten van shock: grote en kleine enge vrienden vieren dit jaar Halloween in het spookachtig versierde en magisch geënsceneerde Heide Park Resort vanaf 12 oktober. Er lijken gruwelijke figuren om elke hoek op de loer te liggen of zijn het gewoon de knoestige takken van een verlichte boom? Over het park hangt een heel bijzondere sfeer, opgeroepen door muziek, sfeervolle verlichting en griezelige versiering.

Op alle vrijdagen en zaterdagen komen, naast het familiespook, vooral horrorfans aan hun trekken. Het Halloween programma heeft het juiste horroravontuur klaar voor elke smaak en elke leeftijd, van lichte tot verschrikkelijke horrorfactor.

Obscuria:

Het horror-doolhof Obscuria opent zijn deuren in een verlaten deel van Heide Park voor degenen die vanaf hun 16e geschokt zijn. Gekke messenwerpers, wrede gewichtheffers en vreselijke clowns wachten op hun bange publiek om te pronken met hun vreselijke vaardigheden. Iedereen die de 500 meter lange afdaling overwint, kan de vrijheid halen! De shockers van de Hamburgse boo-crew zullen gegarandeerd elke geschokte gast doen huiveren.

Getimede kaartjes voor een extra horrorattractie
De tijdkaarten voor Obscuria (4 euro per stuk) zijn beperkt en alleen te boeken op www.heide-park.de/halloween. Gasten profiteren van gegarandeerd gebruik van de horrorattracties en kiezen van tevoren hun gewenste tijd.

Nieuw: Haunted Mansion:

De enige vloerspooktrein met hangende, roterende, trillende en kantelbare gondels komt exclusief naar Heide Park Halloween in het park. Een rit door de binnenkant van het spookkasteel zal je Halloween-ervaring nog onvergetelijker maken! Maar pas op: hier zijn sombere karakters aan het werk. Eng plezier voor het hele gezin.

Familie horror

Gezinnen en kleine avonturiers beleven buitengewone spookuren en rijden door de nacht met hun verlichte favoriete attractie. 80 procent van de attracties is open tot 21.00 uur in het donker.

De kleinste Halloween-fans van drie tot zeven hebben dit jaar een heel speciale taak: het magische bos redden! De magie is hier van de ene op de andere dag verdwenen en de goede bosfee heeft dringend hulp nodig! Peppa & Schorsch in Peppa Pig Land hebben zich ook verkleed om bij de Halloween Meet & Greet te passen.

Iedereen die deelneemt aan de Trick and Treat-rally en de slogan reciteert in geselecteerde winkels, kan een klein cadeautje bemachtigen in de Heide Park Shop. Tussendoor lonken de kleurrijke kraampjes op de middeleeuwse markt met handwerk en verschillende soorten eten en drinken.

Tickets zijn nu verkrijgbaar en kunnen alleen online worden geboekt op www.heide-park.de/halloween.

De kassa's zijn ook niet open op Halloween-dagen.