The Beat Challenge is geboren Aanbevolen

Het project wordt geïmplementeerd via een joint venture en heeft tot doel nieuwe en innovatieve inhoud te bieden aan de 5,2 miljoen jaarlijkse klanten van PortAventura World, evenals aan meer dan 115 miljoen LaLiga-fans.

The Beat Challenge omvat de eerste fase van een landelijk virtueel spel en een themarestaurant, winkel en digitaal centrum in PortAventura World.

Het omvat een strategische overeenkomst om voetbal en entertainment met elkaar te verbinden via verschillende digitale en fysieke ervaringen. Dit innovatieve project baant nieuwe wegen in de wereld van sportentertainment en themaparken en resorts en vormt een toetssteen voor nieuw digitaal entertainment.
Het is een ambitieus langetermijnproject van twee vooraanstaande Spaanse bedrijven en een van bijzonder belang in een tijd van economische crisis, wanneer het zo belangrijk is om activiteiten zoals toerisme, catering, entertainment, enz. een boost te geven.

De investering wordt in drie fasen gestructureerd. De eerste, bestaande uit een investering van € 10 miljoen, omvat de digitale ervaring en een themarestaurant in het resort en zal klaar zijn tijdens het voetbalseizoen 2021/22. De tweede fase omvat het ontwerp en de ontwikkeling van een nieuwe attractie met LaLiga-thema en een investering van € 40 miljoen. In de laatste fase is het de bedoeling om een ​​LaLiga-themapark te creëren binnen het PortAventura World-resort met een investering van € 100 miljoen.
Tegelijkertijd zal de joint venture een licentieovereenkomst ondertekenen met PortAventura World voor het gebruik van het merk LaLiga en de ontwikkelde app. Deze licentieovereenkomst heeft een looptijd van 15 jaar en geeft PortAventura World exclusieve rechten in Europa en Rusland.

 

Via deze joint venture biedt LaLiga zijn clubs de mogelijkheid om hun aanwezigheid op de entertainmentmarkten te consolideren, hun inkomsten te vergroten, de positionering van hun merken bij het grote publiek te verbeteren, contact te leggen met een jonger publiek en een entertainmentformat te ontwikkelen dat kan worden gerepliceerd op de internationale markt. LaLiga's fans krijgen ondertussen toegang tot exclusieve content en promoties om van deze speciale ervaring te genieten bij PortAventura World.
PortAventura World is een van Europa's belangrijkste vakantiebestemmingen voor gezinnen. Door deze alliantie kan het bedrijf zijn merk en zijn positie als leider in de themaparksector versterken door middel van een unieke entertainmentervaring. Het project biedt ook de mogelijkheid voor strategische groei en om de business lines van PortAventura World te diversifiëren, waardoor het in contact kan komen met nieuwe en verschillende doelgroepen met een internationaal profiel.

 

"LaLiga staat synoniem voor entertainment. Met deze joint venture in samenwerking met een leider in vrijetijdsbesteding in de vorm van PortAventura World, versterken we dit concept en bieden we onze clubs de mogelijkheid om hun merken wereldwijd te versterken voor een jonger, familiaal publiek en om hen voordelen te bieden bij PortAventura World ”, verzekert Oscar Mayo, LaLiga's directeur van business, marketing en internationale ontwikkeling.
"Elk seizoen zoekt PortAventura World naar nieuwe vormen van vrijetijdsbesteding met een steeds meer digitale inslag, om de ervaring van klanten, voornamelijk gezinnen, tijdens hun vakanties en korte vakanties compleet te maken. Als wereldleider in vrije tijd en digitaal is LaLiga de perfecte partner om ons doel te bereiken om onze klanten innovatieve digitale ervaringen te bieden. The Beat Challenge brengt niet alleen PortAventura World samen met een leider op het gebied van sportevenementen en entertainment, maar zal PortAventura World ook buiten het resort projecteren, waardoor huizen worden bereikt, steden en voetbalstadions in heel Spanje. Bovendien omvat de overeenkomst de mogelijkheid om het project naar andere landen te exporteren, als een toonbeeld van uitmuntendheid op het gebied van technologie, sportentertainment en toerisme '', zegt David Garcia, de algemeen directeur van PortAventura World.

 

The Beat Challenge

Het project zal The Beat Challenge heten en zal twee basisaspecten combineren: het spel (app), en het restaurant en de winkel. Een multidisciplinaire ervaring opgebouwd rond unieke verhalen zal het omzetten in één entertainmentproduct. Op deze manier hebben volgers van LaLiga via het spel digitaal toegang tot PortAventura World en ontvangen ze voordelen wanneer ze het resort bezoeken.
De app zal worden ontworpen om entertainment te bieden buiten het domein van het parkbezoek, in de vorm van een entertainmentervaring die verder reikt dan de fysieke grenzen van het park en wordt ontwikkeld in verschillende dimensies, zowel digitaal als fysiek. Dit unieke entertainment zal het potentieel van LaLiga en voetbal elke dag van het jaar maximaliseren.

 

Het restaurant in PortAventura Park wordt een lounge met een LaLiga-thema die niet alleen het beste eten biedt, maar ook fungeert als een plek om nieuwe uitdagingen en LaLiga-producten in de winkel te ontdekken. Kortom, de twee ervaringen vullen elkaar aan en vormen zo een uniek entertainmentproduct voor alle doelgroepen.

Media