Walt Disney World Resort herontdekt vakantietradities Aanbevolen

Een opnieuw ontworpen vakantiefeest begint op 6 november 2020 in Walt Disney World Resort, met de vier themaparken, Disney Springs en Disney resorthotels die voor het seizoen zijn ingericht.

Tot en met 30 december ontdekken gasten seizoensgebonden eten en drinken in The Most Magical Place on Earth, evenals speciale merchandise en betoverende nieuwe entertainmentervaringen.

Wanneer de avond valt in Magic Kingdom Park, zullen projectie-effecten het Assepoester kasteel transformeren met een caleidoscoop van ontwerpen, waaronder een grillige kersttrui en een koninklijke overlay van rode, groene en gouden versieringen. Het iconische kasteel biedt de perfecte kleurrijke achtergrond voor gasten die op zoek zijn naar een magisch vakantieportret.

Hoogtepunten van het EPCOT International Festival of the Holidays beginnen op 27 november. Vakantiekeukens keren terug rond de World Showcase-promenade en bieden favoriete gerechten zoals Slow-roasted Turkey with Stuffing at the American Holiday Table.

Andere hoogtepunten voor de komende feestdagen bij Walt Disney World zijn:

  • Bij Magic Kingdom zullen personages die synoniem zijn met het seizoen - inclusief peperkoekmannen en elfen - zich bij Disney-personages voegen in cavalcades door het park. In Main Street, VS, zullen speelgoedsoldaatjes marcheren met de Main Street Philharmonic terwijl ze iedereen muzikaal aanmoedigen.
  • Favoriete Disney-personages gekleed in hun mooiste vakantie-outfit zullen verschijnen in feestelijke flottieljes in Disney's Animal Kingdom, vakantiepromenades in EPCOT en vrolijke autocades in Disney's Hollywood Studios.
  • In Disney's Hollywood Studios zal Minnie Mouse een kerstdiner organiseren bij Hollywood & Vine waarbij ze enkele van haar beste vrienden, waaronder Santa Goofy, uitnodigt om mee te doen.
  • Inside World ShowPlace op EPCOT, JOYFUL! neemt gasten mee op een muzikale reis van vakantiemuziek, terwijl Voices of Liberty hun achtstemmige harmonieën zal gebruiken om liedjes van het seizoen te delen in het America Gardens Theatre.
  • Overal in Disney Springs zullen uitbundig versierde kerstbomen komen en er zal een magische sneeuwval optreden in Town Center, West Side en The Landing. Bovendien verandert de Hangar Bar van Jock Lindsey in de Holiday Bar van Jock Lindsey met een prachtig decor en een tijdelijk menu met feestelijke favorieten.
  • Disney resorthotels zullen hun zalen dekken voor de feestdagen, inclusief iconische kerstbomen in lobby's en andere feestelijke versieringen.
  • De kerstman zal naar gasten zwaaien terwijl hij pop-ups maakt in elk park, evenals in Disney Springs. In Disney's Animal Kingdom, bijvoorbeeld, vaart hij met een speciale flottielje de Discovery River af.