zeven dagen per week geopend Aanbevolen

Seaworld en aquatica orlando zeven dagen per week geopend met langere evenementen om meer kansen te bieden voor veilig plezier met beperkte capaciteit in de parken.

Goed nieuws voor SeaWorld- en Aquatica-fans! Vanaf zaterdag 22 augustus passen de parken de openingstijden en speciale evenementen aan om gasten meer mogelijkheden te bieden om veilig te genieten van extra parkbezoeken. Alle gasten met bestaande tickets, Fun Cards of Jaarpassen moeten van tevoren een reservering maken om de capaciteit te helpen beheren in overeenstemming met de verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen van het park.

Lopende weekendevenementen:

Electric Ocean Remix: vrijdag, zaterdag en zondag tot en met 6 september

Terwijl de zon ondergaat, komt SeaWorld tot leven met de gloed van Electric Ocean Remix. Gasten worden uitgenodigd om laat in de zomerweekenden te blijven om te genieten van opwindende dansmuziek en een schitterende avond vol energie die vonkt als de zon ondergaat, terwijl ze op een veilige fysieke afstand blijven over het uitgestrekte parkterrein. Het plezier straalt verder uit met Light Up The Sky, een vuurwerk- en pyrotechnisch spektakel dat de schittering van de zee voor gasten naar de hemel brengt.

Craft Beer Festival: nu op zaterdag en zondag tot en met 6 september en vrijdag van 15.00 tot 22.00 uur vanaf 28 augustus

SeaWorld serveert zijn jaarlijkse Craft Beer Festival met toegang tot meer dan 100 ambachtelijke bieren! Aangepast om gasten in staat te stellen het park veilig te bezoeken met beperkte capaciteit, kunnen ze door SeaWorld's 200 hectare parkterrein dwalen, een onverslaanbare mix van binnenlandse en lokale favorieten uit Florida proeven en genieten van meer dan 20 etenswaren die vakkundig gecombineerd zijn met favoriete bieren. Naast het verbeteren van de toch al strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van het park, zal de capaciteit aanzienlijk worden beperkt om nog meer open ruimte te creëren voor een bezoek die voldoende gelegenheid biedt om sociale afstand te bewaren. Craft Beer Festival vindt plaats op vrijdag, zaterdag en zondag tot en met 20 september.