Veilig, griezelig plezier komt naar Legoland Aanbevolen

In de weekenden van oktober zullen gezinnen het spookachtige, gekke plezier beleven van één van de weinige kindvriendelijke Halloween-evenementen in Central Florida! Bij Brick or Treat van LEGOLAND® Florida Resort kunnen gasten genieten van veilige trick-or-traktaties met veel snoep, seizoensshows en exclusieve LEGO®-personages tijdens het ultieme Halloween-feest voor kinderen - en het is allemaal inbegrepen in de toegangsprijs.

Ouders kunnen vol vertrouwen met hun gekostumeerde kinderen op pad gaan op hun snoepzoektochten naar zes geweldige thematische trick-or-treat-locaties die zorgvuldig zijn gepland om extra ruimte voor gezinnen en contactloze distributie van snoep mogelijk te maken. Naast sociale afstand hebben alle medewerkers op deze stations gezichtsbedekking (maskers en / of gelaatsschermen) en handschoenen aan.

Het plezier blijft komen met de terugkeer van favoriete shows van fans, The Groovin ’Graveyard en A Candy-Coated Curse. Deze pittige uitvoeringen hebben de hele dag aanvangstijden op alle negen evenementendata. Het evenement van dit jaar viert ook de terugkeer van personage-ervaringen naar LEGOLAND Florida met een spookachtige ploeg personages die gasten alleen kunnen zien tijdens Brick or Treat. Deze griezelig-coole line-up bevat klassieke monsters met een LEGO®-twist, zoals Rockin ’Frankenstein, Mummy en Lord Vampyre, evenals LEGO-favorieten, waaronder Scarecrow, Spider Lady, Brickbeard en meer! Alle interacties tussen personages en artiesten zullen worden opgevoerd met een royale tussenruimte, van zes voet of meer en verhoogde platforms.

Voortbouwend op hun trick-or-treat en karakterplezier worden kinderen uitgenodigd om te helpen met het bouwen van een enorm LEGO® mozaïek meesterwerk steen voor steen of om zichzelf en hun vrienden uit te dagen in een spookachtige piratenschip-scheepswrak-wedstrijd om LEGO® prijzenpakketten te winnen! Elk kind dat aan de LEGO® bouwactiviteiten deelneemt, krijgt een set stenen in de verpakking om mee te doen aan het plezier. In het hele resort zullen verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen worden getroffen, waaronder verminderde capaciteit, contante betalingen, temperatuurcontroles bij aankomst en consistente schoonmaakpraktijken. Gasten kunnen meer lezen over hoe LEGOLAND het veilig maakt om te spelen op https://www.legoland.com/florida/ways-we-are-making-it-safe-to-visit/

Dit evenement dat je niet mag missen samen met onze aankomende feestdagen bij LEGOLAND®, die in november beginnen, is inbegrepen in de toegangsprijs en de Awesome, Awesomer en Awesomest jaarpassen vanaf $ 7,50 / maand met een kleine aanbetaling. De Awesomer Pass geeft je onbeperkte toegang tot het pretpark en waterpark zonder blokkeerdata. Bezoek LEGOLANDFlorida.com voor meer informatie

Media

Legoland Florida