Craft Beer Festival keert terug Aanbevolen

SeaWorld serveert zijn jaarlijkse Craft Beer Festival met toegang tot meer dan 100 ambachtelijke bieren!

Aangepast om gasten in staat te stellen het park veilig te bezoeken met beperkte capaciteit, kunnen ze door het uitgestrekte terrein van SeaWorld dwalen, een onverslaanbare mix van binnenlandse en lokale favorieten uit Florida proeven en genieten van meer dan 20 etenswaren die vakkundig gecombineerd zijn met favoriete bieren. Naast het versterken van de toch al strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van het park, zal de capaciteit aanzienlijk worden beperkt om nog meer open ruimte te creëren voor een bezoek die voldoende gelegenheid biedt om sociale afstand te bewaren. Craft Beer Festival vindt plaats op zaterdag en zondag tot en met 20 september.

Dit heerlijke festival biedt locaties voor eten en drinken die op de juiste afstand door het park zijn verspreid om fysieke afstand, aangepaste procedures voor het serveren van eten en drinken, grotere zitplaatsen en de mogelijkheid om contactloze transacties aan te bieden op alle festivallocaties aan te moedigen. Gasten kunnen ervaren wat het Craft Beer Festival te bieden heeft en geld besparen door een Craft Beer Festival Tasting Lanyard te kopen die geldig is op 18 stations verspreid over het park. Ga voor meer details, inclusief een volledige lijst van deelnemende brouwerijen, naar Seaworld.com/orlando/events/craft-beer-festival/.

"We zouden niet gelukkiger kunnen zijn om ons jaarlijkse Craft Beer Festival te organiseren, aangepast om verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen te weerspiegelen, inclusief beperkte capaciteit, om gasten de kans te geven hun zintuigen te prikkelen", aldus Kyle Miller, president van SeaWorld Orlando Park. "Door de festivalcabines over het hele park te spreiden, kunnen gasten veilig genieten van al het geweldige bier en biergeïnspireerd eten, samen met onze bekroonde attracties, terwijl ze op de juiste fysieke afstand blijven."

Alle gasten met bestaande tickets, Fun Cards of Jaarpassen moeten online een reservering maken voor de dag die ze willen bezoeken. Gasten worden aangemoedigd om vroeg te reserveren, aangezien reserveringen vereist zijn en beperkt zijn om de capaciteit te beheren.

Media