Seaworld Orlando nu open Aanbevolen

SeaWorld Orlando nu open van donderdag tot en met 6 september!

Goed nieuws voor SeaWorld-fans! Gasten kunnen nu doordeweeks genieten van een extra dag vol zomerplezier, met donderdagen die nu worden aangeboden in SeaWorld Orlando via Labor Day. Alle gasten met bestaande tickets, Fun Cards of Jaarpassen moeten vooraf reserveren om de parkcapaciteit te beheren en fysieke afstand te behouden. Door reserveringen te vereisen, kan het park het aantal gasten per dag op het terrein beperken, waardoor de strenge veiligheidsprotocollen van het park verder worden verbeterd.

Lopende weekendevenementen: 

Electric Ocean Remix: vrijdag en zaterdag, t / m 5 september en zondag 6 september

Terwijl de zon ondergaat, komt SeaWorld tot leven met de gloed van Electric Ocean Remix, die op 24 juli op vrijdag en zaterdag in première gaat. Gasten worden uitgenodigd om laat in de zomerweekenden te blijven om te genieten van opwindende dansmuziek en een schitterende avond vol energie die vonkt als de zon ondergaat, terwijl ze toch een veilige fysieke afstand bewaren. Het plezier straalt verder uit met Light Up The Sky, een vuurwerk- en pyrotechnisch spektakel dat de schittering van de zee voor gasten naar de hemel brengt.

Last Chance: A Taste of Seven Seas, All American Marke: 7-9 augustus

Het jaarlijkse lente-evenement van SeaWorld Orlando, het Seven Seas Food Festival, wordt deze zomer in een aangepast formaat hervat in SeaWorld Orlando, zodat gasten kunnen genieten van geselecteerde favoriete gerechten in een veilige omgeving. In het laatste weekend kunnen gasten genieten van populaire eet- en drinkgelegenheden van de Seven Seas Food Festival All-American Market, exclusief bij SeaWorld’s Lakeside Patio. Gasten met een Seven Seas Food & Beverage Lanyard 2020 van het lentefestival kunnen stoten inwisselen op alle weekendmarktlocaties en culinaire locaties in het park selecteren. Alle menu-items kunnen ook à la carte worden gekocht. 

Flicks en vuurwerk: vrijdag en zaterdag tot en met 5 september en zondag 6 september

Ervaar het plezier, de nostalgie en magie van een drive-in-movie-ervaring onder de sterren met de park-and-view drive-in bioscoop van SeaWorld! Begin de avond door te genieten van lokaal geproduceerde foodtrucks, leun vervolgens achterover in uw comfortabele auto en bekijk het spectaculaire vuurwerk van het park. Dan… het hoofdevenement, geniet van de film van de avond met vrienden en familie. Dit pakket is alleen beschikbaar tijdens Labor Day Weekend en alleen bij SeaWorld Orlando.