Oproep aan alle ontdekkingsreizigers! Aanbevolen

Er wacht een reis onder water terwijl SEA LIFE® Aquarium in LEGOLAND® California Resort officieel heropent op 20 juni 2020.

Na maandenlang gesloten te zijn, wachten de meer dan 4.000 zeedieren in het voor kinderen en gezinnen gebouwde aquarium reikhalzend op bezoekers! Het is een opwindende tijd geweest voor de SEA LIFE-familie, want we hebben baby-inktvissen verwelkomd en wachten op de geboorte van babyhoorn-babyhoornhaaien. Gasten kunnen de 200.000 gallon oceaantank verkennen terwijl ze onder haaien, roggen, tropische vissen en andere zeedieren lopen en meer te weten komen over bioluminescente getijden bij Sea at Night.

Aangezien de gezondheid en veiligheid van gasten en werknemers de topprioriteit blijven bij LEGOLAND® California Resort, zullen gasten enkele verschillen ervaren in het aquarium, waaronder verminderde capaciteit, girale betalingen, praktijken voor sociale afstand en verbeterde schoonmaakregimes. SEA LIFE moedigt gasten aan om van tevoren kaartjes te kopen om de toegang tot het aquarium te reserveren voor hun gewenste data en tijd om te bezoeken. Alle gasten en het personeel hebben een gezichtsbedekking nodig.

Gasten worden ten zeerste aangemoedigd om de website van het resort te bezoeken voor verdere gastervaring en bezoekdetails. Ga voor meer informatie naar: www.legoland.com/california.

10 years Themeparksnews