PortAventura World Resort gaat op 8 juli open Aanbevolen

8 juli is een belangrijke datum voor PortAventura World, aangezien het zich in de zomer voorbereidt op de langverwachte start van dit seizoen.

Het resort heeft een recreatie- en vakantieprogramma gepland waarmee bezoekers kunnen genieten van de iconische attracties, het brede en gevarieerde aanbod aan keukens en de accommodatie in de verschillende themahotels, voor een unieke ervaring in een veilige omgeving.

Om het welzijn van haar klanten, werknemers en partners zoveel mogelijk te waarborgen, heeft PortAventura World alle door de autoriteiten vastgestelde veiligheids-, fysieke afstands- en hygiënemaatregelen geïmplementeerd en verder gecertificeerd door externe auditors.

In een jaar dat wordt gekenmerkt door een pandemie die een ongekende impact heeft gehad op de wereldwijde beweging, en met name de toeristische sector, zet PortAventura World zich volledig in voor het creëren van een veilige omgeving voor iedereen en is het de perfecte bestemming bij uitstek voor verblijf en lokaal toerisme . Of het nu een dagje uit is, een lang weekend weg of een volledige week vakantie, bezoekers kunnen genieten van de iconische themaparken, themahotels met zwembaden, nabijgelegen stranden, mediterrane gerechten en een rondje golf in een unieke omgeving.

PortAventura World staat klaar om op 8 juli haar deuren te openen als een veilige toeristische bestemming. Deze opening markeert het begin van het seizoen 2020 van het Resort, dat ook samenvalt met de start van de zomercampagne.

Al deze maatregelen worden gecontroleerd door een team van externe adviseurs die de procedures en infrastructuren van het preventieprogramma hebben onderzocht. PortAventura World wordt geopend met het "Safe Tourism Certified" -zegel gepromoot door het Spanish Tourism Quality Institute (ICTE).

Het doel is om de beste vrijetijds- en vakantie-ervaring te garanderen door te voldoen aan elke afzonderlijke maatregel. Daarom hervatten PortAventura Park en Ferrari Land, met hun aanbod van attracties, restaurants en winkels, de activiteiten op 8 juli, met de volgende zomeropeningstijden: van 10:00 tot 22:00 uur en van 11:00 tot 16: 00 respectievelijk. Tegelijkertijd gaan Hotel PortAventura, Hotel Gold River, Hotel Mansión de Lucy en Hotel Colorado Creek en hun zwembaden ook open, zodat gasten die het resort bezoeken, nog steeds in hun favoriete thematische etablissement kunnen verblijven.

Om veiligheidsmaatregelen te garanderen, moest het showschema van het Resort worden aangepast aan de nieuwe situatie en helaas zijn alle shows tot september geannuleerd. Evenzo blijft Caribe Aquatic Park gesloten.

De viering van het 25-jarig jubileum viel samen met uitzonderlijke tijden, waarin de inzet van het hele bedrijf in deze maanden van fundamenteel belang was. PortAventura World is nu klaar om te openen en opnieuw de favoriete vakantiebestemming voor gezinnen uit heel Europa.

"Al 25 jaar is het ons doel om unieke ervaringen te creëren die kunnen worden genoten en vooral kunnen worden gedeeld met familie en vrienden. PortAventura World is een uitzonderlijke plek vanwege de ligging in een mediterrane enclave; het unieke aanbod omvat een scala aan vrijetijdsmogelijkheden voor elk type reiziger, de kwaliteit en uitmuntendheid van zijn diensten, en zijn toewijding aan mensen, de omliggende gebieden en de samenleving ", zegt Arturo Mas-Sardá, voorzitter van de Raad van Bestuur van PortAventura World. voor hun toewijding en hard werken en aan de nationale veiligheidstroepen om ons te beschermen tijdens deze gezondheidscrisis. Verder gaat onze dank ook uit naar het PortAventura World-team voor hun inzet ”, voegt hij eraan toe.

“We hebben een reeks speciale maatregelen geïmplementeerd, zodat onze parken en hotels nog steeds een complete ervaring kunnen bieden in een veilige omgeving. PortAventura World is de ideale bestemming voor nationaal toerisme, voor iedereen die op zoek is naar een vakantie met het gezin, met zijn parken, hotels, strand en keuken, naast onze andere attracties ”, benadrukt Fernando Aldecoa, Managing Director of Operations and Finance.

10 years Themeparksnews