Start seizoen 2020 op 30 juni! Aanbevolen

Het HANSA-PARK start het seizoen op 30 juni 2020 om 10.00 uur. In de zomervakantie kun je weer naar HANSA-PARK!

De regels die op ons van toepassing zijn, zijn nu van kracht. Zich bewust van onze verantwoordelijkheid als familiebedrijf, werken we intensief aan de implementatie van alle eisen die ons bekend zijn gemaakt om een ​​parkeerervaring mogelijk te maken waarin gelukkig familieplezier in harmonie is met de bescherming van de gezondheid. Duurzame, onbezorgde vakanties met het hele gezin bij HANSA-PARK zijn voor ons belangrijker dan kortetermijnverkopen.

Wie zou willen weten, onder welke voorwaarden we starten, informeer jezelf op het internet op onze homepage. Alle belangrijke vragen over de start van het seizoen, abonnementen, dagkaarten, openingstijden, nieuwe regels, wijzigingen etc. zal daar worden beantwoord. Sommige antwoorden hebben nog een beetje detail nodig, maar worden zo snel mogelijk gepubliceerd. We hebben nog een belangrijke opmerking: zowel onze aanbiedingen in het park als die op 30 juni: bij de opening van de geldende regelgeving coördineren we continu de huidige ontwikkelingen. Onze informatie hierover kan slechts voorlopig zijn tot aan het begin van het seizoen.

Maar wat er zeker zal gebeuren: in de toekomst zullen online reserveringen vooraf nodig zijn. Deze kunnen vanaf 10 juni. We hebben geprobeerd het boekingssysteem zo eenvoudig en intuïtief mogelijk te maken. Desalniettemin zullen er vanwege de verschillende soorten tickets of mogelijke samenstellingen van bezoekersgroepen zoals families, verschillende vragen zijn die beantwoord zullen worden in onze sectie Veelgestelde vragen over seizoen 2020.

Voor onze abonnees die tijdens de actieperiode hebben gekocht of zullen kopen, hebben we een heel bijzondere verrassing: het abonnement 2020 is ook geldig in 2021. We danken iedereen die ons trouw blijft.

Op 30 juni werken we aan de voorbereidingen. Dit betekent ook dat we intensief doorgaan met het herontwerpen van de reeds begonnen Holsteintoren en het mooie weer gaan gebruiken voor ook schilderwerk dat is begonnen. Tegelijkertijd zullen we onze seizoensvoorbereidingen voortzetten, die voor de sluiting werden onderbroken. Onder andere: vlaggen en wimpels worden teruggeplaatst, de aanvoer van onze gastronomie is verzekerd en nu moet het laatste onkruid wijken.

HANSA-PARK kijkt vol verwachting uit naar dit bijzondere seizoen. In deze tijd is het grotendeels aan onze gasten of u hierin slaagt. Desalniettemin vertrouwen we nog steeds op de interactie met onze gasten. Persoonlijke verantwoordelijkheid is hier vereist!

10 years Themeparksnews